- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρίνα Σάττι: «Είπα ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία;»
Διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενη δήλωση της
Μαρίνα Σάττι: Απάντηση για το «είχατε στο χωριό σας ρεγκετόν» - H εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision διευκρινίζει
Aπάντηση έδωσε η Μαρίνα Σάττι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την φράση «είχατε και στο χωριό σας ρέγκετον» που όπως φαίνεται ενόχλησε κάποιους.
Μέσα από μια ιστορία που δημοσίευσε, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έγινε είναι ότι είμαστε στο στούντιο και κάνουμε ανάλυση το κομμάτι στο Instagram Live. Αναλύσαμε τις μελωδίες, τις αρμονίες, τα φωνητικά και τον ρυθμό. Κάποια στιγμή είπα εγώ για πλάκα ότι στο χωριό μας, στην Ελλάδα, εμείς δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό, ρούμπα, μπάλο. Όπως θες τον λες αυτόν τον ρυθμό που εννοείται ότι στη λατινική Αμερική είναι ρεγκετόν αλλά αυτός ο ρυθμός υπάρχει και στη Βραζιλία και στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο.
«Είναι παναθρώπινος ρυθμός και είπα εγώ ότι στο χωριό σας, στο χωριό μας, δεν χορεύαμε ρεγκετόν αλλά χορεύαμε συρτό. Ωραία; Αυτό ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο! Δεν παρεξηγούμαι, μην παρεξηγείστε και εσείς».
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς στην τηλεόραση, δεν σας την είπα. Ίσα ίσα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που προβάλλετε την δουλειά μας» κατέληξε η Μαρίνα Σάττι σε αυτή τη νέα ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam.
Μαρίνα Σάττι - Zari: Ανεβαίνει στα προγνωστικά
Οι απόψεις για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε διίστανται, με το «Zari» της Μαρίνας Σάττι να ανεβαίνει στα προγνωστικά σύμφωνα με το eurovisionworld.com.
H Μαρίνα Σάττι τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόταν στην 15η θέση των προγνωστικών για νικήτρια της Eurovision. Τις τελευταίες ώρες όμως το ελληνικό τραγουδι έχει ανέβει 5 θέσεις και πλέον έχει «πατήσει» στην 10αδα.
Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχηματικών Κροατία και Ουκρανία είναι τα δύο φαβορί να επικρατήσουν στο φετινό μουσικό διαγωνισμό.
Ιταλία και Ελβετία θα δώσουν τη δική τους μάχη για την πρώτη τριάδα ενώ πολύ μικρές είναι οι διαφορές από τις θέσεις 6-10. Φυσικά το πρώτο δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό, καθώς πολύ μεγάλο ρόλο θα διαδραματίσει η σκηνική παρουσία των αποστόλων.
Το ελληνικό τραγούδι πάντως συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές, τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες με τους χρήστες να σχολιάζουν πως ο ρυθμός είναι εθιστικός και το αποθεώνουν για τον ελληνικό στίχο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.