Trending Now

Η Μαρίνα Σάττι σβήνει τις ανησυχίες για τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» - Τραγούδησε ζωντανά και έγινε viral

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision έκανε live στο Instagram με εντυπωσιακά αποτελέσματα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε ζωντανά τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» - Απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι δε θα μπορέσει να ερμηνεύσει την εισαγωγή στη Eurovision.
Η Μαρίνα Σάττι έκανε live στο Instagram με την εισαγωγή του τραγουδιού «Ζάρι» © YouTube/Eurovision Song Contest

Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε ζωντανά τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» - Απάντηση σε όσους ισχυρίζονται ότι δε θα μπορέσει να ερμηνεύσει την εισαγωγή στη Eurovision.

Τη δική της απάντηση έδωσε η Μαρίνα Σάττι σε όσους διερωτώνται πώς θα τραγουδήσει την εισαγωγή του τραγουδιού «Ζάρι» στον διαγωνισμό της Eurovision.

H συμμετοχή της χώρας μας στη φετινή διοργάνωση συγκεντρώνει ήδη 2,9 εκατομμύρια θεάσεις στο κανάλι της Eurovision στο YouTube, καθώς και πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι της Μαρίνας Σάττι, όντας με διαφορά το νούμερο 1 στα ελληνικά trending βίντεο στην κατηγορία της μουσικής.

Marina Satti - ZARI (Official Music Video)

Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε ζωντανά τις ψηλές νότες στο «Ζάρι»

Το τραγούδι ξεκινάει με τους στίχους: «Πόνος μη μας έρθει μακάρι. Πέφτω και κυλιέμαι σα ζάρι. Κάνω πως ξεχνάω τ' όνομα σου. Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα», που ερμηνεύονται σε πολύ υψηλές νότες.

@greek.edits6 💋 #marinasatti #eurovisiongr #mpesfypgamw #fypage #foryou #viral #fy #eurovision ♬ πρωτότυπος ήχος - greek edits

Μετά την παρουσίαση του τραγουδιού που εκπροσωπεί την Ελλάδα φέτος στη Eurovision, αμφισβητήθηκε έντονα στα social media ότι η Μαρίνα Σάττι μπορεί να ερμηνεύσει τόσο υψηλές νότες, ενώ ειπώθηκε ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι αποτέλεσμα ηχητικής επεξεργασίας.

Καθησυχάζοντας τις ανησυχίες, η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live μετάδοση τους στίχους και το απόσπασμα έγινε viral στο TikTok.

«Όλοι με ρωτάνε πώς θα τραγουδήσω τις ψηλές νότες. Όπως ακριβώς το έκανα στο στούντιο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι και αμέσως μετά τραγούδησε την εισαγωγή. «Οπότε έτσι θα το κάνω», σχολίασε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ