- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Δυο μαμάδες με την κόρη τους μιλούν στους «Πρωταγωνιστές»
Η Χριστίνα και η Βικτώρια είναι στελέχη της Microsoft και της Google
Πρωταγωνιστές: Η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη αφιερωμένη στα ομόφυλα ζευγάρια
Η κοινωνία θα κερδίσει ή θα χάσει αν νομιμοποιηθούν οι οικογένειες των ομόφυλων ζευγαριών; Τι δείχνουν οι διεθνείς έρευνες για τα παιδιά που μεγαλώνουν από γονείς του ίδιου φύλου; Οι «Πρωταγωνιστές» φωτίζουν τις αόρατες οικογένειες των ΛΟΑΤΚΙ. Σε μια εκπομπή όπου μιλούν μεταξύ άλλων: Η Χριστίνα Λεϊμονή και η Βικτωρία Καλφάκη, στελέχη της Microsoft και της Google αντιστοίχως, που μεγαλώνουν μαζί την κόρη τους την Νιόβη.
Επίσης στην εκπομπή εμφανίζονται:
- Ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής – πατέρας 2 παιδιών - οι γονείς του και ο αδελφός του στην Κρήτη
- Η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά, που έχει υιοθετήσει δύο παιδιά από την Αφρική
- Οι «Πρωταγωνιστές» δίνουν φωνή και σε τρία παιδιά – 16, 20 και 25 χρονών - που μεγάλωσαν σε οικογένειες ομοφυλοφίλων. Tι ζητούν από την κοινωνία και τι λένε για τους γονείς τους;
Ο Παντελής Τουτουντζής διαπρέπει εδώ και χρόνια στο χώρο του μακιγιάζ και είναι από τους κορυφαίους επαγγελματίες στον...
Posted by Πρωταγωνιστές (official) on Wednesday, January 24, 2024
Ντόρα Μπακογιάννη: Τα παιδιά πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα
Ανάμεσα στα άλλα η βουλευτής της Κρήτης λέει: «Παλιά χώριζες και σε λέγανε ‘’ζωντοχήρα’’. Παλιά η μαμά σου χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο αν άκουγε ότι η κόρη της παίρνει διαζύγιο. Προτιμούσε να μείνει η κόρη της δυστυχισμένη σε ένα γάμo από ό,τι να πάρει διαζύγιο. Σήμερα ένας στους δύο παίρνει διαζύγιο. Σήμερα υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες. Σήμερα υπάρχουν ομόφυλες οικογένειες. Όλα υπάρχουν! Τα παιδιά πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα».
«Η Κρήτη δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζει ο Πολάκης! Ο Πολάκης θέλει να μας πείσει ότι ψήφισαν Κασσελάκη 180 Σφακιανοί, αλλά αυτοί που ψήφισαν Κασσελάκη δεν θα του επιτρέψουν να ανέβει στα Σφακιά, εάν ψηφίσει τον πολιτικό γάμο. Είναι γελοία πράματα αυτά! Εγώ πιστεύω ότι η κοινωνία είναι μπροστά».
«Την αναδοχή την ψηφίσαμε τέσσερις γυναίκες μόνο (από την ΝΔ), όλοι οι άντρες εξαφανίστηκαν. Γιατί οι γυναίκες; Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε μανάδες και ξέρουμε τι θα πει ‘’παιδί’’ και ξέρουμε ότι το παιδί τίποτα να μην έχεις… αγάπη από την ώρα που έχεις τη δυνατότητα να του δώσεις και συναισθηματική ασφάλεια, αυτό μετράει πάνω από όλα».
«Εμείς οι πολιτικοί είμαστε παντογνώστες! Τα ξέρουμε όλα! Έχουμε άποψη για όλα! Έχουμε ιδεοληψίες! Όλα τα έχουμε τέλος πάντων! Αλλά για τα ίδια, αυτά τα παιδάκια, τα οποία μεγαλώνουν, είναι τόσο πολύ άδικο να μην μπορούν να νιώσουν την ασφάλεια των δικαιωμάτων τους. Και για αυτό αυτός ο νόμος, είναι σωστός νόμος»!
«Δεν μπορείς να ζητάς από την Εκκλησία να συμφωνήσει μαζί σου για ένα τέτοιο θέμα. Δεν θα συμφωνήσει, αλλά θα δεχθεί όμως όλα τα παιδιά -ως ποίμνιο- μέσα στην αγκαλιά της. Όλα τα παιδιά, είτε παιδιά ομόφυλων, είτε παιδιά ετερόφυλων, είτε παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, είτε, είτε, είτε, είτε… Όλα τα παιδιά στην αγκαλιά της Εκκλησίας, θα βρουν καταφύγιο τελικά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.