Αιμιλία Υψηλάντη: Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια μάνα η απώλεια του παιδιού
Η ηθοποιός συμμετέχει στην νέα σειρά του MEGA, «Famagusta»
Αιμιλία Υψηλάντη: Η αίσθηση της απώλειας ενός παιδιού για την μάνα - Ο ρόλος στο «Famagusta»
Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια της κόρης της όσο και στον ρόλο της στην σειρά «Famagusta». Η ηθοποιός υποδύεται τη Σοφία Κούρτη στη νέα σειρά του Mega, όπου «έκλεψε» το παιδί μιας γυναίκας όταν εκείνη τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής.
«Το χειρότερο για μια μάνα»
«Πλέον μπορώ να κάνω μια μητέρα ή γιαγιά στο θέατρο. Οι μανάδες έχουν πολλά χαρακτηριστικά και το βασικότερο είναι ότι νοιάζονται για τα παιδιά. Είχα οργανώσει καλά τη σχέση μου με τη μητέρα μου και δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν έφυγε. Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου και δεν μπορεί κάποιος να ακολουθεί αυτό που επιθυμώ.
Η δουλειά και η συμμετοχή ενός ανθρώπου στην κοινωνία είναι βοηθητική για όλα μας τα προβλήματα. Τις απώλειες τις κουβαλάμε συνέχεια, είναι εδώ, μας βαραίνουν, έχουν τις ώρες τους, με αυτές συμπορευόμαστε. Όταν μια μάνα χάνει την κόρη του καταρρίπτει τους φυσικούς νόμους κι αυτό έχει διαταράξει τις ισορροπίες. Την εγγονή μου την φωνάζω με το όνομα της κόρης μου.
Η συντροφικότητα πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη έγνοια. Το ερωτικό στοιχείο έχει μια διαμάχη και ανταγωνισμό. Τίποτα δεν μένει το ίδιο.
Ποια είναι η Σοφία Κούρτη που υποδύεται στη Famagusta;
«Είπα “ναι ” αμέσως στην Famagusta γιατί έχω ευαισθησία στα κυπριακά ζητήματα. Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή! Πάντα τα ζήτημα της Μέσης Ανατολής είχαν σχέση και με την Κύπρο. Αυτή η σειρά θα βοηθήσει τους Έλληνες να καταλάβουν κάποια πράγματα, αλλά εύχομαι να πάει και στο εξωτερικό», δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη η οποία υποδύεται την μητέρα του Μάικλ.
Η Σοφία Κούρτη είναι δημοσιογράφος σε διευθυντική θέση μεγάλης αγγλικής εφημερίδας, χήρα πιλότου. Φιλόδοξη και εργασιομανής κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που με την αποκάλυψή του διαλύονται τα πάντα γύρω της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.