TV & Media

Μαύρη γάτα εισέβαλε στο πλατό του ΣΚΑΪ ενώ μιλούσαν για τον ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν είναι καλό μήνυμα αυτό» (βίντεο)

Πώς αντέδρασαν οι παρουσιαστές και ο Νίκος Φίλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μαύρη γάτα πάνω στο σκηνικό της εκπομπής του ΣΚΑΪ και ο παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος με τα χέρια ψηλά
© Glomex / SKAI

Μαύρη γάτα στο πλατό του ΣΚΑΪ - Η συζήτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ και η αντίδραση δημοσιογράφων και καλεσμένου

Μία χαριτωμένη μαύρη γάτα εισέβαλε στο πλατό της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι συζητούσαν με τον Νίκο Φίλη για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και τις τελευταίες εξελίξεις στα στρατόπεδα των δύο υποψηφίων του β' γύρου. 

Η μαύρη γάτα ανέβηκε πάνω στο σκηνικό του πλατό και βρέθηκε κοντά στον Άκη Παυλόπουλο. Γρήγορα, ο υπεύθυνος του πλατό κατευθύνθηκε προς το μέρος της και παίρνοντάς την αγκαλιά, την απομάκρυνε από τα φώτα και τις κάμερες. Φυσικά, τόσο οι παρουσιαστές, όσο και ο καλεσμένος δεν άφησαν ασχολίαστη την ασυνήθιστη αυτή παρέμβαση. «Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα μελλούμενα στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμους συμπλήρωσε: «κ. Φίλη βλέπετε μαύρη γάτα, δεν είναι καλό μήνυμα αυτό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Κάνετε λάθος. Όλες οι γάτες οι άσπρες και μαύρες είναι καλές» απάντησε ο Νίκος Φίλης.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Άκης Παυλόπουλος «κάλεσε» τη γάτα να απομακρυνθεί από κοντά του: «Γιατί σε μένα; Στον Φίλη πήγαινε», είπε, με τον πρώην υπουργό να απαντά «βλέπετε, τα ζώα έχουν ένα ένστικτο».

«Κάτι ξέρει η μαύρη γάτα, δεν πήγε σε μένα και στον Φίλη» σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άκη Παυλόπουλο να αναρωτιέται «έχω άσπρο σκύλο. Ήρθε μαύρη γάτα σε μένα δεν είναι κανονικό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvodr8muv9ft)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ