- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε ελληνικό περιοδικό, η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής αλλά και του γάμου της όταν ήταν 18 ετών.
«Ήταν ένα παιδικό σκίρτημα, γιατί ήμασταν και οι δυο παιδάκια, το βλέπαμε σαν ταινία, γι' αυτό και κράτησε μόνο 3 μήνες. Αν το καλοσκεφτείς ήταν επιπόλαιο, θα ξεφούσκωνε κάποια στιγμή, αλλά δεν επηρέασε καθόλου τη μετέπειτα ζωή μου», αναφέρει η ίδια.
Ενώ στο ερώτημα γιατί δεν προέκυψε γάμος με τις μετέπειτα σχέσεις της, και αφού της έγιναν προτάσεις, η Βίκυ Κουλιανού δήλωσε:
«Τι να πω... Δεν ήταν το σωστό timing; Ίσως και λίγο κακό κάρμα; Ξέρω 'γω; Με την πρώτη μου μεγάλη σχέση αποφασίσαμε από κοινού να μην προχωρήσουμε σε γάμο, βέβαια κι εγώ ως στόχο ζωής δεν είχα να παντρευτώ ποτέ, είμαι λίγο μποέμ σαν άνθρωπος, μια γυναίκα παραδοσιακή, που θέλω να με φλερτάρει ο άντρας, μου αρέσει το σπίτι, όλα αυτά είναι δεδομένα. Η υπόθεση "γάμος" δεν είναι μια κατάσταση συμβιβαστική, παντρεύεσαι γιατί αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου πρέπει να είναι και για την υπόλοιπη ζωή σου. Όσο για τις προτάσεις γάμου που δε δέχτηκα, έγιναν σε φάση που δεν ήμασταν και τόσο στα καλά μας, ήρθαν όταν είχαν καταλάβει πως πήγαινε να διαλυθεί η σχέση και ίσως γι' αυτό έγιναν και οι προτάσεις. Αυτό συνήθως το κάνουν οι απελπισμένοι άνθρωποι κι εγώ απελπισμένη δεν ήμουν ποτέ. Έναν γάμο δεν θα τον κάνω από απελπισία, θα τον κάνω από μεγάλη χαρά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.