TV & Media

Σε κώμα η Anne Heche - Υπό την επήρεια ουσιών, αλλά όχι αλκοόλ, την ώρα του τροχαίου

Η ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Anne Heche
Anne Heche © EPA / NINA PROMMER

Anne Heche: Οι εξετάσεις της ηθοποιό που έπεσε σε κώμα μετά από τροχαίο - Η αντίδραση της πρώην συντρόφου της Ellen DeGeneres

Μία δύσκολη μάχη για τη ζωή της εξακολουθεί να δίνει η Anne Heche, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη Παρασκευή. Η ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα, με την κατάστασή της να μην έχει βελτιωθεί. 

Οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι η Anne Heche ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά όχι αλκοόλ, όταν έγινε το φρικτό τροχαίο. Στον οργανισμό της 53χρονης ηθοποιού εντοπίστηκε κοκαΐνη και φαιντανύλη, ωστόσο, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν αν η φαιντανύλη χορηγήθηκε στη βαρύτατα τραυματισμένη Heche κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο. 

Το τροχαίο ατύχημα έγινε όταν η Anne Heche, οδηγώντας ένα Mini Cooper με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε κατοικία, έπειτα σε γκαράζ και μετά σε άλλη κατοικία. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά που προκάλεσε στην ηθοποιό σοβαρά εγκαύματα.

Anne Heche's Car Wreck: What's Next as Actress Faces Potential Charges

Anne Heche: Το σχόλιο της Ellen DeGeneres για τον σοβαρό τραυματισμό της πρώην συντρόφου της

Η Ellen DeGeneres και η Anne Heche ήταν ζευγάρι από το 1997 έως το 2000. Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, η DeGeneres ρωτήθηκε για το πώς ήταν η κατάσταση της πρώην συντρόφου της, η παρουσιάστρια αρκέστηκε στο να πει: «Δεν έχουμε κρατήσει μεταξύ μας επαφές, οπότε δεν θα το ήξερα» και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό».

What Did Ellen DeGeneres Say About Anne Heche’s Car Crash?

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ