- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
MasterChef 2022: Ποιοι είναι οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού - Αποχώρησε η Ελπίδα
Στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef 2022 ξεκίνησαν και επίσημα οι φετινοί τελικοί του διαγωνισμού, με δύο δοκιμασίες από τις οποίες προέκυψε η δυάδα που θα διεκδικήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Στην πρώτη δοκιμασία, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αναδείξουν σε πρωταγωνιστή το κρεμμύδι σε ένα τεστ δημιουργικότητας, ενώ ακολούθησε η δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon.
Οι τρεις εναπομείναντες παίκτες που έδωσαν τη δική τους μάχη, προκειμένου να παραμείνουν στο MasterChef ήταν οι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Καλλιόπη Μπεζαντέ κι η Ελπίδα Μορφούλη.
Στο πιάτο αντιγραφής που έκρινε τα πάντα, η παίκτρια που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και συγκεκριμένα 5 πόντους, καθώς υπέπεσε σε πολλά λάθη, ήταν η Ελπίδα η οποία και αποχώρησε.
Έτσι, Παναγιώτης και Καλλιόπη που πήραν 6 και 7 πόντους αντίστοιχα απαρτίζουν την τελική δυάδα του τελικού και διεκδικούν την μεγάλη νίκη του φετινού MasterChef.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.