TV & Media

Απόστολος Ρουβάς - Survivor: Ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του

Τα τρυφερά λόγια του κ. Κώστα και η απάντηση του Απόστολου Ρουβά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Ρουβάς - Survivor: Στιγμιότυπο από το ηχητικό με τον πατέρα του μετά την νίκη του επάθλου επικοινωνίας
Απόστολος Ρουβάς - Survivor 2022 © Instagram / Survivor Greece

Απόστολος Ρουβάς - Survivor 2022: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα του, Κώστα - Όσα είπε για τον χωρισμό των γονιών του.

Ο Απόστολος Ρουβάς, ένας από δυνατούς παίκτες του Survivor 2022, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας, όταν άκουσε το ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο πατέρας του, Κώστας. Γιατί του ζήτησε συγγνώμη ο σεφ;

Στο ηχητικό, ο κ. Κώστας Ρουβάς εξέφρασε την περηφάνια για τον γιο του. «Αγόρι μου, χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτήν τη δοκιμασία. Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους σου, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάμε πολύ και περιμένουμε να μας μαγειρέψεις μπουρδέτο με πεπερόνι καούρικο». 

«Πατέρα μου, θέλω να σου πω ότι σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι μία κουβέντα που παίζει να μην έχεις ακούσει και ποτέ από το στόμα μου. Και ένα συγγνώμη, γιατί δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο, όσο θα έπρεπε. Να καλύψουμε το κενό όλα αυτά τα χρόνια που είχα σαν παιδί. Υπόσχομαι ότι όλα μόλις γυρίσω θα αλλάξουν. Σ' αγαπώ πάρα πολύ και εννοείται ότι θα κάνουμε μπουρνετάδες τρελές με πεπεροντσίνι καούρικο και θα κάνουμε τρελά ψαρέματα πατέρα. Φιλιά πολλά», είπε ο Απόστολος Ρουβάς μετά το μήνυμα του πατέρα του. 

Ηχητικό μήνυμα έστειλε και ο αδελφός του Απόστολου Ρουβά, Βασίλη, ο οποίος -όπως είπε- ήταν πάντα ο προστάτης του. 

Απόστολος: Πατέρα μου σ' αγαπώ πολύ και συγγνώμη | Survivor | 22/02/2022

Απόστολος Ρουβάς - Survivor 2022: Θεωρούσα τον πατέρα μου υπαίτιο για πολλά πράγματα

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Απόστολος Ρουβάς είχε ξεσπάσει σε κλάματα στο άκουσμα ότι θα ακούσει μετά από δύο μήνες τον πατέρα του, Κώστα. Σε κλάματα είχαν ξεσπάσει και άλλα μέλη της ομάδας των Διασήμων, που κατάφερε να κερδίσει με 10-9 το αγώνισμα, λίγο πριν αποχαιρετήσει έναν ακόμη παίκτη. 

«Κάτι που με έχει καταρρακώσει αυτήν τη στιγμή. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου γιατί οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός. Τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια. Θέλω πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη κι ότι θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχαριστώ»», είχε πει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας. 

Ο Απόστολος Ρουβάς ζητά συγνώμη από τον πατέρα του και θέλει να βελτιωθούν οι σχέσεις τους |Survivor

Survivor 2022: Η Ασημίνα για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Οι Μαχητές δεν κατάφεραν να ακούσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά την ήττα με 10-9 από τους Διάσημους. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την αγωνία της για την κατάσταση του πατέρα, που όπως είπε είχε περάσει περιπέτεια με τον καρκίνο. 

«Δεν έχω φωνή μετά τον αγώνα. Η επικοινωνία για εμένα είναι κάτι το top και το Survivor είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας. Αν η ψυχολογία είναι κάτω… Αν είδες Γιώργο, εγώ στα run ήμουν χάλια και δεν πήγαιναν βήμα τα πόδια μου. Αυτό προέκυψε γιατί άκουσα την Κόκκινη ομάδα που θα μιλήσει με τους δικούς της και θυμήθηκα τον μπαμπά μου. Έχει περάσει καρκίνο κι επειδή έχουν κορονοϊό στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, έχω αγχωθεί αν είναι καλά στην υγεία του. Όλο αυτό με στρέσαρε και δεν με άφησε να δώσω στον αγώνα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Ασημίνα: Έχω αγχωθεί για την υγεία του πατέρα μου | Survivor | 22/02/2022

Συγκινημένος υπήρξε, όμως, και ο Γιάννης Τσολάκης, που δεν έχει γευτεί κανένα από τα έπαθλα επικοινωνίας. «Σήμερα συμπληρώνουμε 60 ημέρες στο Survivor. Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ στο χώρο επικοινωνίας (σ.σ. είχε τιμωρηθεί επειδή ήπιε καφέ του συνεργείου). Δεν αντέχω άλλο. Δεν ξέρω από που να αντλήσω δύναμη. Θέλω να επικοινωνήσω με έξω. Το έχω ανάγκη. Αν συνεχίσει αυτό το πράγμα, δεν ξέρω για το μέλλον μου στο Survivor. Δεν με νοιάζει να μείνω ατάιστος. Έχω ξεχάσει τις φωνές τους, τα πρόσωπά τους, τις συμβουλές που μου δίνανε πριν μπω στο παιχνίδι. Έχω φρικάρει με τον εαυτό μου. Φρικάρω που δεν μπορώ να ανασύρω φράσεις και εκφράσεις από τους ανθρώπους μου. Μου έχουν λείψει όλοι. Θέλω να τους ακούσω, θέλω να τους δω», είπε ο παίκτης των Μαχητών. 

Γιάννης: Εξήντα ημέρες δεν έχω επικοινωνία με τους δικούς μου – Έχω φρικάρει | Survivor | 22/02/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ