- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το BuzzFeed εξαγοράζει τη HuffPost από τη Verizon
Βig deal που φέρνει ανατροπή ισορροπιών στην αμερικανική αγορά διαδικτυακών media
Ως τίμημα για τη μεταβίβαση του HuffPost η Verizon θα λάβει μετοχές της BuzzFeed, αποκτώντας μειοψηφική συμμετοχή
Η Verizon Media, που υπάγεται στη Verizon Communications Inc, ανακοίνωσε την Πέμπτη την πώληση της HuffPost στο BuzzFeed, στο πλαίσιο μίας συμφωνίας που θα την καταστήσει μειοψηφικό μέτοχο στην εταιρεία. Δεν έγιναν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για τη συμφωνία.
Η Verizon Media και το BuzzFeed θα συνδέουν περιεχόμενό τους στις πλατφόρμες τους, θα εξετάσουν οικονομικές ευκαιρίες και θα αξιοποιήσουν αναδυόμενα διαφημιστικά formats, όπως ανέφεραν οι δύο εταιρείες σε ανακοίνωσή τους.
Η Arianna Huffington, ιδρύτρια του HuffPost, ανέφερε στο Twitter: «Χαίρομαι που βλέπω το HuffPost και το Buzzfeed να πορεύονται μαζί 15 χρόνια μετά την έναρξη του HuffPost, από τον Kenny Lerer, τον Jonah Paretti και εμένα. Είναι τόσο συναρπαστικά νέα και ανυπομονώ για όλα όσα θα έρθουν.»
«Με την ένταξη της HuffPost, ο οργανισμός media μας θα έχει περισσότερους χρήστες, να δαπανούν σημαντικά περισσότερο χρόνο με το περιεχόμενό μας» είπε ο διευθύνων σύμβουλος του BuzzFeed, Τζόνα Περέτι.
Η HuffPost ανήκε στη Verizon Media από το 2015. Η είδηση της εξαγοράς αναφέρθηκε πρώτα από τη Wall Street Journal. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι της HuffPost έμαθαν για την απόφαση μέσω της Journal.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Verizon Media θα προβεί σε μια απροσδιόριση επένδυση στο BuzzFeed. Ο Τζόνα Περέτι, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BuzzFeed, θα είναι επικεφαλής της ενιαίας εταιρείας. Ο Περέτι ήταν ένας από τους συνιδρυτές της HuffPost το 2005, μαζί με την Αριάνα Χάφινγκτον, τον Άντριου Μπράιτμπαρτ και τον Κένεθ Λέρερ.
Σε email στο BuzzFeed την Πέμπτη, ο διευθυντής σύνταξης Μαρκ Σουφς είπε πως η HuffPost θα συνέχιζε να λειτουργεί τη δική της ιστοσελίδα, τα δικά της κανάλια social media και την εφαρμογή. Ο διευθυντής σύνταξης της HuffPost – μια θέση που ήταν κενή από τότε που η Λίντια Πόλγκριν αποχώρησε από την εταιρεία τον Μάρτιο- θα απαντά στον Σουφς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η διατροφολόγος μου είπε "είστε 63 αλλά τα όργανά σας δουλεύουν σαν να είστε 78"», τόνισε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου επανέρχονται τη νέα σεζόν με δύο πρότζεκτ
«Άποψη μου είναι ότι εγώ ήμουν σωστή επαγγελματίας»
«Κόσμος μου τηλεφωνεί για να δει αν ζω», λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.