TV & Media

Μάρθα Καραγιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χειρουργείο

Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβο - Τις ανέβασε στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάρθα Καραγιάννη
Μάρθα Καραγιάννη/ © EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μάρθα Καραγιάννη, στην πρώτη της εμφάνιση μετά το χειρουργείο - Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Φοίβο, τον 4χρονο γιο του Κώστα Βουτσά.

Εικόνες από τη Μάρθα Καραγιάννη και την πρώτη εμφάνισή της μετά το χειρουργείο είδαν χρήστες του Instagram.

Η Αλίκη Κατσαβού δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν τη Μάρθα Καραγιάννη στην πρώτη της εμφάνιση μετά το χειρουργείο. Η διάσημη ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τον 4χρονο γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβο.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 η Μάρθα Καραγιάννη δέχτηκε επίσκεψη από την Αλίκη Κατσαβού και είδε από κοντά τον Φοίβο, τον οποίο και έχει βαφτίσει. Η Μάρθα Καραγιάννη και η συγκάτοικος της, Ντόρα Δούμα, εκτός από φίλες με την Αλίκη Κατσαβού είναι και κουμπάρες, αφού έχουν βαφτίσει τον γιο του αξέχαστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου η Μάρθα Καραγιάννη μπήκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη εγχείριση για την αφαίρεση χολής. Το χειρουργείο πήγε καλά και η αγαπημένη ηθοποιός πήρε εξιτήριο.

«Χθες, Κυριακή, πήγαμε με το Φοίβο στις νονές του Μάρθα και Ντόρα και δεν θέλαμε να φύγουμε! Αγάπη, γέλια, χάδια και η Ζωζώ παρέα! Μοναδικές, πολύτιμες στιγμές οικογειακής θαλπωρής!» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού από τη Μάρθα Καραγιάννη και την πρώτη εμφάνισή της μετά το χειρουργείο, η αγαπημένη ηθοποιός δεν σταματά τα παιχνίδια με τον Φοίβο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ