- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
MasterChef: Το Twitter «κέντησε» με την αποχώρηση της Κατερίνας
Άλλοι χάρηκαν, άλλοι όχι με την αποχώρηση της 37χρονης κομμώτριας
Πάρτυ από tweet στήθηκε μετά την αποχώρηση της Κατερίνας από το σπίτι του MasterChef.
Παρελθόν από το MasterChef αποτελεί και επίσημα η γνωστή σε όλους πλέον κομμώτρια, Κατερίνα Λένη, η οποία είχε την χειρότερη προσπάθεια στη δοκιμασία αποχώρησης και επέστρεψε στο σπίτι της.
Η 37χρονη που δεν άφηνε ασχολίαστο τίποτα και κανέναν παρουσιάστηκε αρκετά επηρεασμένη λόγω κάποιας διαφωνίας της με τη Μάρλεν όπως αποκαλύφθηκε στη διάρκεια του επεισοδίου και δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί κατά τη δοκιμασία.
Έτσι, παρά το γεγονός ότι κλήθηκε να μαγειρέψει τα «αγαπημένα» της ζυμαρικά, δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, οι οποίοι ενώ δεν ικανοποιήθηκαν ούτε από τις Μαριάννα και Ντέμη, αποφάσισαν πως το πιάτο της Κατερίνας ήταν το πιο αδύναμο.
Ακόμα και με την αποχώρησή της, ωστόσο, η Κατερίνα κατάφερε να κάνει αισθητή την... απουσία της στο σπίτι του διαγωνισμού με το γράμμα που άφησε και μιλούσε περί «μπέσας», το οποίο και ξεσήκωσε σχόλια από αρκετούς συμπαίκτες της.
Την ίδια ώρα, στο Twitter είχε στηθεί ένα... πάρτυ από tweets με πολλούς χρήστες να αποχαιρετούν γεμάτοι χαρά την 37χρονη κομμώτρια αλλά και αρκετούς να παίρνουν το μέρος της τονίζοντας το δίκιο της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.