- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
MasterChef - Spoiler Alert: Αυτός ο παίκτης «πετάει» εκτός την Κατερίνα
Αν ισχύουν οι διαρροές, μιλάμε για παίκτη έκπληξη
Το φως της δημοσιότητας έχουν δει διάφορα spoiler για τον παίκτη που βγάζει εκτός MasterChef την Κατερίνα Λένη.
Η Κατερίνα Λένη είναι αναμφίβολα το πρόσωπο που κατάφερε να ξεχωρίσει φέτος στο MasterChef με την... ιδιαίτερη προσωπικότητα αλλά και την καλοσύνη που την διακατέχει.
Με κάθε ευκαιρία στάζει μέλι για τους συμπαίκτες της και όπως είναι προφανές τους συμπαθεί όλους μέσα στο σπίτι, κάτι που φυσικά είναι αμοιβαίο και από εκείνους.
Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 36χρονη κομμώτρια δεν θα αργήσει να βγει από το παιχνίδι μαγειρικής και μάλιστα θα αναμετρηθεί και θα ηττηθεί από παίκτη που δεν το περιμένει κανένας.
Ο λόγος για την Μαριάννα Πουλμέντη, που πρόσφατα πήρε τη δεύτερη ευκαιρία της και μπήκε ξανά στο διαγωνισμό. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης και η Κατερίνα θα είναι αυτή που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.