- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η Κέιτι Πέρι σωριάστηκε σε ακρόαση του «American Idol» (video)
«Μήπως μυρίζετε κι εσείς αέριο; Είναι πολύ έντονο»
Η Κέιτι Πέρι φαίνεται να καταρρέει από διαρροή αερίου σε ακρόαση του «American Idol».
Ένταση επικράτησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «American Idol», αλλά δεν είχε καμία σχέση με τις ακροάσεις.
Σύμφωνα με στιγμιότυπο που δημοσιεύτηκε αποκλειστικά από το περιοδικό People, οι κριτές, Κέιτ Πέρι, Λουκ Μπράιαν και Λάιονελ Ρίτσι βρίσκονται στις ακροάσεις, όταν ξαφνικά γίνεται αντιληπτή μυρωδιά προπανίου.
«Μήπως μυρίζετε κι εσείς αέριο; Είναι πολύ έντονο» λέει η Κέιτι Πέρι. «Εισπνέουμε έντονο προπάνιο» συμφωνεί ο Λουκ Μπράιαν εφιστώντας την προσοχή των παραγωγών. «Έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο από αυτό» λέει η τραγουδίστρια της ποπ, στέκεται στο τραπέζι των κριτών, καθώς προετοιμάζεται να κάνει μια βιαστική έξοδο. «Ω είναι δυσάρεστο, είναι πραγματικά δυσάρεστο» επαναλαμβάνει.
Ο συναγερμός πυρκαγιάς και οι σειρήνες ακούγονται, καθώς ένας παραγωγός απομακρυνθεί τους διαγωνιζόμενους τραγουδιστές, ζητώντας τους να κατευθυνθούν έξω «όσο το δυνατόν γρηγορότερα».
Η κάμερα τότε εστιάζει σε μία διαγωνιζόμενη σε σύγχυση στη σκηνή, αβέβαιη ως προς το αν θα πρέπει να μείνει ή να φύγει. «Ω, μπορείτε να το μυρίσετε, έτσι;» ρωτά ο Λάιονελ Ρίτσι, καθώς το συνεργείο συγκεντρώνεται έξω από το κτίριο, ενώ εισέρχονται πυροσβέστες. «Δεν είναι αστείο, πραγματικά υπάρχει διαρροή αερίου» επιβεβαιώνει ο Μπράιαν.
Ξαφνικά η Κέιτι Πέρι δηλώνει: «Δεν αισθάνομαι καλά» και στη συνέχεια πέφτει κάτω με το κεφάλι. Το στιγμιότυπο θα προβληθεί στις ΗΠΑ στο επεισόδιο της Κυριακής του μουσικού διαγωνισμού «American Idol».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.