- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κέιτ «γητεύτρα φιδιών» - «Πάγωσε» το βλέμμα της Δούκισσας
Η σύζυγος του Ουίλιαμ στη φάρμα των ζώων τάισε αλπάκα και χάιδεψε φίδια
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον χάιδεψε φίδι για πρώτη φορά στη ζωή της σε φάρμα του Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει μόνο κερδίσει τις καρδιές των Βρετανών, αλλά αναδεικνύεται σε δεινή «γητεύτρα» των φιδιών. Η Κέιτ Μίντλετον με μπότες και τζιν επισκέφθηκε φάρμα κοντά στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας. Η επίσκεψη - έκπληξη στη Ανοικτή Κιβωτό Ζώων εντάσσεται σε ένα νέο πρότζεκτ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ που σχετίζεται με την ανάπτυξη στην προνηπιακή ηλικία. Η γενναία Κέιτ έπιασε για πρώτη φορά φίδι στη ζωή της, τάισε αλπάκα και άλλα ζώα της φάρμα.
Το κιτρινωπό φίδι που χάιδεψε η Μίντλετον λέγεται Σόφι. «Είστε σίγουρος ότι μπορώ να το αγγίξω», είπε η Κέιτ κάπως επιφυλακτική στον υπάλληλο της φάρμας. «Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να το πιάσω», πρόσθεσε και αφού το άγγιξε αναφώνησε ένα: «Ουάου». Η σύζυγος του Ουίλιαμ πρόσθεσε: «Έχει απίστευτο δέρμα. Είναι η πρώτη φορά που κρατάω φίδι με αυτόν τον τρόπο. Πόσο κουλ είναι αυτό;»
Κατά την επίσκεψή της στο αγρόκτημα Ark Open Farm, η Κέιτ Μίντλετον που έδειχνε πολύ χαλαρή και χαμογελούσε διαρκώς δείχνοντας πόσο λατρεύει την φύση, μίλησε με ντόπιους γονείς και παππούδες για τα θέματα που καλύπτει η έρευνά της, που ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου καθώς και για τις εμπειρίες τους από την ανατροφή μικρών παιδιών.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε μια καφετέρια στο Αμπερντίν, όπου μίλησε με εργαζόμενους, εθελοντές αλλά και πελάτες που έχουν μείνει κάποια στιγμή άστεγοι, για να ακούσει πώς οι δικές τους εμπειρίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στα δια βίου αποτελέσματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.