- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μοναξιά μου Όλγα στην πρεμιέρα των Πλιάτσικα-Στόκα
Η υπουργός Τουρισμού διασκεδάζει με Πυξ Λαξ
Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη πήγε στην πρεμιέρα του Φίλιππου Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα, παλιοί συνοδοιπόροι στους Πυξ Λαξ, που τώρα εμφανίζονται στο Γκάζι LIVE. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso η υπουργός χειροκρότησε δυνατά όταν στη σκηνή εμφανίστηκε η Γεωργία Νταγάκη, μια νεαρή λυράρισσα από την Κρήτη. Μετά το τέλος του προγράμματος η Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε τα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με τον Φίλιππο Πλιάτσικα.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μπάμπης Στόκας ξαναβρίσκονται στη σκηνή, για να παρουσιάσουν την παράσταση: «Η άλλη πλευρά του Μπλε», επιχειρώντας να δείξουν «την άλλη πλευρά της Ελλάδας». Η παράσταση έχει ταξιδέψει ήδη σε πολλές χώρες της Ευρώπης (Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία) με τεράστια επιτυχία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει και σε άλλες (Γερμανία, Αμερική, Ρωσία, Τουρκία, Αυστραλία). Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί, όπως ο Γιώργος Χωραφάς και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου ζωντανά με τη σκηνοθετική βοήθεια του Στάθη Λιβαθινού, αλλά και μέσα από βίντεο η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ήμελλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης, με την κινηματογραφική σκηνοθεσία της Γιολάντας Μαρκοπούλου, θα αποδώσουν επίκαιρα ποιήματα της νεοελληνικής ποίησης, μεγάλων Ελλήνων ποιητών. Την επιμέλεια της βιντεοσκόπησης, του μοντάζ, των προβολών και το σχεδιασμό των φώτων έχει όπως πάντα ο Περικλής Μαθιέλης και τον ηχητικό σχεδιασμό ο Νίκος Παππάς κι ο Σάκης Πυριόχος. Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι οι Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Δημήτρης Καρασούλος (ηλ. κιθάρα), Ειρήνη Κετικίδη (ηλ. κιθάρα), Θανάσης Κρυπίδης (βιολί), Άγγελος Παπαδάτος (Μπάσο), Γιάννης Σκούταρης (Πλήκτρα). Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την παράσταση άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του με το όνομα Γκάζι Live το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και για 4 μόνο Σάββατα (22/2, 1/3, 8/3, 15/3).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.