TV & Media

Πένθος στα «Φιλαράκια» - Αυτοκτόνησε ο Σταν Κιρς

Εμφανίστηκε στο επεισόδιο του 1995 ως ο ανήλικος έρωτας της Μόνικας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταν Κιρς
Σταν Κιρς / © YouTube

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 51 ετών ο Αμερικανός ηθοποιός, Σταν Κιρς, γνωστός από τη σειρά «Highlander» και ως ο ανήλικος Ίθαν στα «Φιλαράκια».

Νεκρός σε ηλικίας 51 ετών στο σπίτι του βρέθηκε ο ηθοποιός Σταν Κρις, τον οποίο οι περισσότεροι θα θυμούνται ως Ρίτσι Ράιαν από την επική σειρά «Highlander» αλλά και από το πέρασμά του από «Τα Φιλαράκια» το 1995 ως ο ανήλικος εραστής της Μόνικας Γκέλερ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύζυγός του τον βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η σύζυγός του μέσα από τα social media ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αρκετά μηνύματα συμπαράστασης στην ίδια. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα email αλλά έχω διαβάσει και ακούσει καθένα από αυτά. Αισθάνομαι γεμάτη αγάπη και είμαι αιωνίως ευγνώμων στον καθένα από εσάς».

Friends - Monica and Young Ethan

Highlander * Richie Tribute (final version)

Μέχρι στιγμής, μένει άγνωστό ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ώθησε τον 51χρονο Σταν Κιρς να βάλει τέλος στη ζωή του. Είχε σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, αλλά η υποκριτική τον κέρδισε. Τα τελευταία χρόνια παρέδιδε μαθήματα υποκριτικής και είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ