- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Τζέιμς Κόρντεν «ντύθηκε» Άννα Γουίντουρ - Απλά fashion icon
Και είπε: «Αυτή η γυναίκα δεν με έχει επηρεάσει ιδιαίτερα στη ζωή μου»
Γιατί ο Τζέιμς Κόρντεν ντύθηκε Άννα Γουίντουρ στο γκαλά της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων των Ηνωμένων Πολιτειών;
Ο κωμικός και παρουσιαστής του «The Late late Show» Τζέιμς Κάρντεν έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του ετήσιου γκαλά της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς έκανε εμφάνιση «έκπληξη» ντυμένος ως Άννα Γουίντουρ. Με περούκα και το γυαλί σήμα κατατεθέν της σιδηράς κυρίας της μόδας και της Vogue, ο Τζέιμς Κόρντεν είπε: «Η Άννα Γουίντουρ δεν με έχει επηρεάσει καθόλου στη ζωή μου».
Ο Τζέιμς Κόρντεν ήταν αυτός που ανέλαβα να παρουσιάσει και να παραδώσει το βραβείο «Πορτρέτο ενός Έθνους» στη μεγάλη κυρία της παγκόσμιας μόδας.
Αφήνοντας στην άκρη τα αστεία ο Βρετανός κωμικός αναφέρθηκε στη φιλία του με τη Γουίντουρ και μίλησε για την προσφορά της στον κόσμο των τεχνών και της μόδας. «Γνώριζε ότι εγώ, η σύζυγός μου και ο ενός έτους γιος μας είχαμε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και ήταν η πρώτη που έσπευσε να μας ρωτήσει αν χρειαζόμασταν κάτι, μια βοήθεια», είπε ο Κόρντεν μιλώντας για την κυρία της Vogue. «Θυμάμαι», πρόσθεσε, «ότι απάντησα: 'χρειάζομαι μια φίλη'. Και η Άννα απάντησε: 'μπορώ να το κάνω αυτό'».
Μιλώντας για την καριέρα της Γουίντουρ ο πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «Cats» σχολίασε: «Για περισσότερα από 40 χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της, έχει ματώσει, έχει δακρύσει και έχει ιδρώσει για τη βιομηχανία της μόδας. Και έχετε δίκιο αν θεωρείτε ότι ο πιο κλοψός ιδρώτας είναι αυτός της Άννας».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.