TV & Media

Γυναίκα επιτέθηκε στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν σε μπαρ της Νέας Υόρκης

Πώς αντέδρασαν ο παραγωγός και οι σωματοφύλακές του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Women Confront Harvey Weinstein At NYC Bar, Get Booed & Kicked Out | NBC New York

Η στιγμή που ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν δέχεται επίθεση από γυναίκα σε μπαρ της Νέας Υόρκης.

Επεισοδιακή νύχτα για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Ο παραγωγός του Χόλιγουντ, ο οποίος κατηγορείται για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις σε διάσημες ηθοποιούς, δέχτηκε επίθεση από γυναίκα σε μπαρ της Νέας Υόρκης. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», σε κοντινή απόσταση από τον Γουαϊνστάιν βρισκόταν μια παρέα γυναικών. Κάποια στιγμή μία από αυτές σηκώθηκε από τη θέση της και αφού τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, του επιτέθηκε φραστικά. Το γεγονός ότι δεν είχε υποστήριξη από τους υπόλοιπους θαμώνες, την έκανε ακόμα πιο έξαλλη.

«Στέκομαι στα δύο μέτρα μπροστά από έναν γ@μημ#ν&  βιαστή και κανείς δε λέει τίποτα;» αναρωτήθηκε μαινόμενη η γυναίκα, την ώρα που κάποιοι από τους θαμώνες την αποδοκίμασαν.

Η αντίδραση του Γουαϊνστάιν ήταν να παραμείνει ήρεμος -σχεδόν απαθής σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Είχε το κεφάλι σκυμμένο, επιδιώκοντας να μη δοθεί συνέχεια, την ώρα που οι σωματοφύλακές του απομάκρυναν άρον-άρον τη γυναίκα από κοντά του. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Εκπρόσωπος του Γουαϊνστάιν έκανε λόγο για «αγένεια» εκ μέρους της γυναίκας, η οποία του επιτέθηκε. Υπενθυμίζεται ότι το 2017 ο παραγωγός του Χόλιγουντ βρέθηκε στη δίνη πολλαπλών σκανδάλων με σεξουαλικές επιθέσεις. Απολύθηκε από την εταιρεία σκηνοθετών, εκδιώχθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, ενώ κλήθηκε να πληρώσει εκατομμύρια δολάρια σε συμβιβασμούς με φερόμενα θύματά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ