- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Οικονόμοι» οι Κέιτ και Ουίλιαμ: Πετούν φθηνά μαζί με τα παιδιά
Αναπόφευκτη η σύγκριση με τα ιδιωτικά τζετ του ζεύγους Μέγκαν, Χάρι και υιού
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε πτήση χαμηλού κόστους των 73 λιρών με προορισμό τη Σκωτία.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του Κέιτ και τα παιδιά τους εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε πτήση χαμηλού κόστους των 73 λιρών με προορισμό τη Σκωτία και φούντωσαν τα επικριτικά σχόλια για τον αδελφό του Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν που πρόσφατα παρουσιάζουν μια προτίμηση στα ιδιωτικά τζετ για τα αεροπορικά τους ταξίδια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πήραν την πτήση των 8:45 το πρωί τοπική ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόριτς για το αεροδρόμιο του Αμπερντίν στην Σκωτία.
Οι κάμερες κατέγραψαν τη συνοδεία του βασιλικού ζεύγους προς το αεροσκάφος της εταιρείας χαμηλού κόστους FlyBe. Η οικογένεια του Ουίλιαμ μεταβαίνει στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο κάστρο του Μπαλμόραλ για να επισκεφτούν τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β' και τον πρίγκιπα Φίλιππο.
Αμέσως έγιναν οι συγκρίσεις με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι επιβιβάστηκαν τέσσερις φορές σε ιδιωτικά τζετ αυτό το καλοκαίρι για τις διακοπές τους. Αρχικά πέταξαν από το Λονδίνο στην Ίμπιζα με τα επονομαζόμενα ιπτάμενα «Uber των δισεκατομμυριούχων» και ακολούθησε άλλη μια πτήση με τζετ για τη Νίκαια.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επικρίνονται για το οικολογικό τους αποτύπωμα και κατά πόσο οι ακριβές επιλογές του συμβάλουν στην κλιματική αλλαγή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.