- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μήνυση Ντε Νίρο σε πρώην υπάλληλο για binge watching στο γραφείο
Τα 55 επεισόδια «Friends» μέσα σε τέσσερις ημέρες και οι υπέρογκες χρεώσεις σε delivery - Στα 6 εκατ. ευρώ το αίτημα αποζημίωσης
Πρώην στέλεχος της εταιρείας παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν σταματούσε να βλέπει «Φιλαράκια» στο γραφείο και να χρεώνει την εταιρική κάρτα με delivery.
Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει πρώην υπάλληλος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, καθώς η Canal Productions (σ.σ. η εταιρεία παραγωγής του διάσημου ηθοποιού) κατέθεσε μήνυση, ζητώντας αποζημίωση 6 εκατ. δολαρίων. Η Τσέις Ρόμπινσον ήταν μέχρι τον περασμένο Απρίλιο (όταν και υπέβαλε την παραίτησή της), αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών στην Canal. Οι ετήσιες απολαβές της έφθαναν τα 300.000 δολάρια.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το περιοδικό Variety, η μήνυση έγινε λόγω ανεξέλεγκτου binge watching τηλεοπτικών σειρών και χρέωσης υπέρογκων ποσών σε delivery εν ώρα εργασίας. Με απλά λόγια η Ρόμπινσον αντί να εργάζεται για να δικαιολογήσει τον μισθό της, δεν σταματούσε να βλέπει τηλεοπτικές σειρές στο γραφείο, καταναλώνοντας παράλληλα εκλεκτά εδέσματα από πανάκριβα εστιατόρια, τα οποία και χρέωνε στους εταιρικούς λογαριασμούς.
Δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» αναφέρει ότι η υπάλληλος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα «Φιλαράκια», καθώς μπόρεσε να δει... 55 επεισόδια μέσα σε 4 ημέρες τον Ιανουάριο.
Στη μήνυση που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Η παρακολούθηση προγραμμάτων στο Netflix δεν ήταν σε καμία περίπτωση σχετική με τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες της Ρόμπινσον. Γινόταν για την προσωπική της ψυχαγωγία, διασκέδαση και ευχαρίστηση σε ώρες που πληρωνόταν για να εργάζεται».
Τον Ιανουάριο το πρώην στέλεχος της Canal είδε επίσης μέσα σε 4 ημέρες στο γραφείο:
- 20 επεισόδια από το «Arrested Development» και
- 10 από το «Schitt's Creek».
Δεν σταματούσαν να έρχονται τα delivery
Τις ημέρες αυτές, μάλιστα, φρόντιζε να χρεώνει την εταιρική κάρτα, παραγγέλνοντας από ακριβά εστιατόρια, όπως το Javiar San Franscico και το Paola’s Restaurant (όπου η μίνιμουμ παραγγελία είναι 28 δολάρια). Σύμφωνα με τη μήνυση, μέσα σε χρονικό διάστημα 2 ετών η Ρόμπινσον «φόρτωσε» τους εταιρικούς λογαριασμούς με «αδικαιολόγητες» χρεώσεις. Συγκεκριμένα:
- 12.696,65 δολάρια για φαγητό από το Paola’s Restaurant, καθώς και
- 8.923,20 δολάρια για γλυκά από το Dean and Deluca και τρόφιμα-ποτά από το Whole Foods.
Και 32.000 δολάρια σε ταξί
Το... κερασάκι στην τούρτα, τα 32.000 δολάρια για ταξί, καθώς και τα χιλιάδες ταξιδιωτικά μίλια του ίδιου του Ρόμπερτ Ντε Νίρο που χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις της με αεροπλάνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.