- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τζένιφερ Άνιστον: Μου λείπουν πολύ τα «Φιλαράκια» και τα 90s
Η Τζεν νοσταλγεί τα νιάτα της και δεν είναι… η μόνη
Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει πόσο της λείπουν τα Φιλαράκια και πόσο τη βοήθησαν να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που έχει σήμερα.
Η Τζένιφερ Άνιστον που έχει πατήσει πια τα 50 έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο InStyle και άνοιξε την καρδιά της με νοσταλγική διάθεση για την εποχή που μεσουρανούσε ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια».
Η Τζεν δήλωσε ότι της λείπουν πολύ τα «Φιλαράκια» και όλη η δεκαετία του '90. «Μου λείπουν πολλά από εκείνη την εποχή, όπως το να έχω μια δουλειά που ήταν απόλυτη, αγνή χαρά», είπε χαρακτηριστικά. «Όταν ξεκίνησαν (σ.σ. 1994) τα Φιλαράκια όλοι ήμασταν άβγαλτοι, αθώοι. Μας φαινόταν απίστευτο αυτό που γινόταν, δεν είχαμε ιδέα τι μας περίμενε», πρόσθεσε αναφερόμενη στην απήχηση που είχε στο κοινό η σειρά που διήρκησε δέκα χρόνια.
Η 50χρονη σταρ του Χόλιγουντ πρόσθεσε ότι χάρη σε αυτή τη σειρά βρήκε την αυτοπεποίθησή της. «Άρχισα να βρίσκω την αυτοπεποίθησή μου όταν ήμουν στα “Φιλαράκια”. Κατά έναν τρόπο, η συμμετοχή σε εκείνη την εκπομπή ήταν η απόλυτη άσκηση εμπιστοσύνης», σχολίασε.
Και δεν είναι η μόνη που νοσταλγεί εκείνα τα χρόνια, όπως λέει η Άνιστον. Πρόσφατα η Κόρτνεϊ (σ.σ. Κοξ) ανέβασε μια παλιά φωτογραφία στο Instagram με όλα τα παιδιά από το καστ σε ένα αεροπλάνο. Τώρα θυμάμαι ότι δεν καταλαβαίναμε ότι αυτήν ήταν η ζωή μας. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη».
Τέλος, η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι της λείπει γενικά η δεκαετία του '90.
«Ήταν πιο απλοϊκές εποχές εκείνες. Θα ακουστεί περίεργα αλλά τότε νιώθαμε τον κόσμο πιο ασφαλή. Δεν ήμασταν τόσο εκτεθειμένοι όσο είμαστε σήμερα. Όλα ήταν πιο χαλαρά και οι άνθρωποι ήταν συναισθηματικά δεμένοι. Υπήρχε επαφή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.