- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τζέσικα Σίμπσον: Άνοιξα την καρδιά μου στα απομνημονεύματά μου
Κυκλοφορούν στις 4 Φεβρουαρίου
Η Τζέσικα Σίμπσον ετοιμάζει τα απομνημονεύματά της.
Η Τζέσικα Σίμπσον είναι έτοιμη να τα πει όλα στα απομνημονεύματά της, που θα κυκλοφορήσουν το 2020.
«Θα κυκλοφορήσω το πρώτο βιβλίο μου στις 4 Φεβρουαρίου με τον @harpercollinsus» έγραψε η σταρ της ποπ, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας σε ανάρτησή της στο Instagram. «Έχω δουλέψει τόσο σκληρά γι' αυτό - άνοιξα την καρδιά μου με έναν τέτοιο τρόπο και ανυπομονώ να το μοιραστώ με τον κόσμο».
Το βιβλίο, ο τίτλος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, θα παρουσιάζει τη ζωή της τραγουδίστριας της ποπ, σταρ τηλεοπτικού ριάλιτι, επικεφαλής αυτοκρατορίας μόδας και μητέρας.
Στο βιβλίο περιγράφονται η πορεία της στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της «Newlyweds», το διαζύγιό της που πήρε πολύ δημοσιότητα, η καριέρα της στη μεγάλη οθόνη, η άνοδος στα Billboard charts, η εύρεση νέου έρωτα, η δημιουργία οικογένειας και η ίδρυση επιτυχημένης επιχείρησης. Θα είναι μια ειλικρινής, πίσω από τη σκηνή ματιά του πώς επέλεξε να μαθαίνει από κάθε κακή στιγμή, να εξελίσσεται μουσικά, να γίνεται πιο ατρόμητη επιχειρηματίας, αναφέρεται στην περίληψη των απομνημονευμάτων.
Η Σίμπσον, 39 ετών, παντρεύτηκε τον αρχηγό του ποπ και R&B γκρουπ 98 Degrees, Νικ Λάτσι το 2002 και χώρισαν το 2006. Η ζωή τους ήταν θέμα στα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων και συγκέντρωνε το ενδιαφέρον των θαυμαστών τους σε όλο τον κόσμο.
Μετά το διαζύγιό τους, η Τζέσικα Σίμπσον παντρεύτηκε τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Έρικ Τζόνσον και έχουν τρία παιδιά, τον 7χρονο Μάξγουελ, την 6χρονη Έις και τη νεογέννητη Μπέρντι Μέι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.