- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Είναι εθισμένος στα videogames ο σκηνοθέτης του «Bond 25»;
«Ο Κάρι έρχεται πάντα τόσο αργά για το γύρισμα και καθυστερεί τα πάντα» γράφει η Sun
Δημοσίευμα της Sun έκανε λόγο για «ανταρσία» στο πλατό λόγω καθυστερήσεων που προκαλεί ο Φουκουνάγκα.
Ο σκηνοθέτης, Κάρι Φουκουνάγκα διέψευσε τη φημολογία ότι η εμμονή του να παίζει βιντεοπαιχνίδια τον αναγκάζει να περνά υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από το πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Bond 25», με αποτέλεσμα να υπάρχει απόλυτη «ανταρσία» στο συνεργείο.
Σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» υποστηρίζεται ότι «η ανταρσία ξέσπασε στο πλατό» της επερχόμενης 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007, επειδή «ο εθισμός στα βιντεοπαιχνίδια του Φουκουνάγκα προκαλεί καθυστερήσεις στην παραγωγή που αναγκάζουν το συνεργείο να εργάζεται υπερωρίες».
«Υπάρχει πραγματική ανταρσία αυτή τη στιγμή» δήλωσε στην εφημερίδα μια ανώνυμη πηγή. «Ο Κάρι έρχεται πάντα τόσο αργά για το γύρισμα και καθυστερεί τα πάντα, αλλά το αίτημα που απευθύνθηκε στα μέλη του συνεργείου να εργαστούν επιπλέον ώρες για να καλύψουν την καθυστέρηση είναι το ποτήρι που ξεχείλισε. Στη συνέχεια έστησαν ένα σκηνικό, αλλά ο σκηνοθέτης δεν εμφανιζόταν για αρκετές ώρες επειδή έπαιζε στο PlayStation του» σημείωσε η ίδια πηγή.
Ο Φουκουνάγκα, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία «Beasts of No Nation» και την πρώτη σεζόν της σειράς «True Detective» του HBO άκουσε για το δημοσίευμα και έδωσε μια χιουμοριστική απάντηση μέσω των social media.
Αφού εξυμνεί το σκληρά εργαζόμενο κινηματογραφικό συνεργείο της ταινίας «Bond 25», ο Φουκουνάγκα γράφει: «Σίγουρα η σκηνοθεσία είναι δύσκολη, αλλά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο και ποτέ δεν θα έδειχνα ασέβεια στο σκληρότερα εργαζόμενο συνεργείο. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».
«Όσο για τη σχέση με το PS4 μου, αν η πρόοδος μου στο RDR2 [" Red Dead Redemption 2 "] είναι οποιαδήποτε ένδειξη, είναι στάσιμη στο 63% εδώ και μήνες και αν διαρρεύσει το τέλος από κάποιον προτού ολοκληρώσω το “Bond B25”, θα νευριάσω».
Η νέα ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ αναμένεται να ολοκληρωθεί με μεγάλη καθυστέρηση από την αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, που ήταν το 2019. Υπήρξαν προβλήματα στο σενάριο, αποχώρησε ο πρώτος σκηνοθέτης, Ντάνι Μπόιλ. Η παραγωγή καθυστέρησε και άλλο, όταν ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων και διακόπηκαν τα γυρίσματα δύο εβδομάδες, καθώς ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.