- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χάρι και Μέγκαν μετακομίζουν -Η ανακοίνωση του παλατιού (video)
Το νεό τους σπίτι θα είναι το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η έγκυος σύζυγός του Μέγκαν ετοιμάζονται να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονταν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ εκτός από την κατοικία και το προσωπικό, μετά τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη.
«Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017», αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.
Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.
Η Μέγκαν είναι έγκυος στον 8ο μήνα και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.
Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να λειτουργούν αυτόνομα.
Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.
On #CommonwealthDay The Duke and Duchess of Cambridge and The Duke and Duchess of Sussex joined The Queen and Members of the @RoyalFamily for the Commonwealth Day Service at Westminster Abbey. pic.twitter.com/aTLekfZxm8
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) March 11, 2019
Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδσορ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.