- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όλη η αλήθεια για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να πάρει τη Μέγκαν μακριά από το Παλάτι
Θέλει να την προστατέψει όπως δεν μπόρεσε να κάνει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα
Η βασιλική ανταποκρίτρια της εφημερίδας «The Sun» Έμιλι Άντριους ισχυρίζεται πως έχει γνώση για τον πραγματικό λόγο που οδήγησε τον πρίγκιπα Χάρι να πάρει τη Μέγκαν μακριά από το Παλάτι του Κέσινγκτον.
Σύμφωνα με λοιπόν με την Άντριους, επιθυμία του Δούκα του Σάσεξ είναι να προστατέψει τη σύζυγό του, όπως δεν κατάφερε, όντας μικρό παιδάκι τότε, να προστατέψει τη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα από το ανελέητο κυνήγι των παπαράτσι, που στο φινάλε της στοίχισε την ίδια της τη ζωή.
Η μετακόμιση του νιόπαντρου ζευγαριού που περιμένει σε λίγους μήνες το πρώτο του παιδί, στο εξοχικό στο Φρόγκμορ, εκεί όπου είναι θαμμένος ο θείος του Εδουάρδος, το μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας, έγινε επειδή ο πρίγκιπας Χάρι θέλει επίσης να έχει και τα παιδιά του εκτός βασιλικής προβολής.
Μάλιστα, η Άντριους προχώρησε το ρεπορτάζ ένα βήμα παρακάτω μεταφέροντας αυτολεξεί τα λόγια ανθρώπου από τη βασιλική αυλή: «Κατά τη γνώμη μου, ο Χάρι νιώθει ότι δεν μπορούσε να προστατέψει τη μητέρα του κι έτσι το κάνει τώρα για να προστατέψει τη γυναίκα του. Εξιλεώνεται κατά κάποιο τρόπο μέσα του». Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, ο Χάρι «δεν κριτικάρει ποτέ τη Μέγκαν και είναι τόσο ευαίσθητος που συχνά βλέπει κριτική ή αρνητικότητα εκεί που δεν υπάρχει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.