- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η μακροχρόνια διαμάχη της Madonna με τη Lady Gaga αναθερμάνθηκε, με την πρώτη να επιπλήττει την αντίπαλό της, η οποία έχει διεξάγει εκστρατεία για την απόκτηση Όσκαρ.
Η πιο πρόσφατη διαμάχη ξέσπασε έπειτα από βίντεο που δημοσιεύθηκε online, με τη Lady Gaga να λέει επανειλημμένως από τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της περιοδείας της για την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» (A Star is Born) στην οποία πρωταγωνιστεί: «Μπορεί να υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 από αυτούς να μην πιστεύουν σε εσένα, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι ένα και απλά αλλάζει όλη σου τη ζωή».
Μερικοί παρατήρησαν ότι το απόσπασμα θυμίζει κάτι παρόμοιο, σύμφωνα με το Page Six.
Τη Δευτέρα, η Madge (υποκοριστικό της Madonna) δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τη δεκαετία του 1980 λέγοντας: «Αν υπάρχουν 100 άτομα σε ένα δωμάτιο και 99 λένε ότι τους άρεσε, θυμάμαι μόνο το ένα άτομο που είπε ότι δεν του άρεσε».
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της με τη λεζάντα «Do not F-k with Me, Monday» η οποία προκάλεσε θύελλα σχολίων και αντιπαράθεση μεταξύ των θαυμαστών της και των «Little» των θαυμαστών της Gaga.
«Για όλους τους 11χρονους θαυμαστές της Lady Gaga, κάντε αναζήτηση στο Google "Single White Female" (Μόνη Λευκή Γυναίκα) τότε θα καταλάβετε γιατί η Madonna είναι πιθανώς αναστατωμένη» έγραψε ένας θαυμαστής.
Ένας άλλος απάντησε: «Είσαι λίγο μεγάλος για παιχνίδια, οι προτάσεις σου δεν είναι κατηγοριοποιημένες, πολύ λιγότερο προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα».
Η φαινομενική εχθρότητα μεταξύ των δύο ειδώλων της ποπ έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια.
Το 2012, η Madonna δήλωσε δημόσια: «Σίγουρα πιστεύω ότι η Gaga έχει αναφορές σε μένα πολύ στο έργο της». Στη συνέχεια χαρακτήρισε το «Born This Way» της Lady Gaga απλοϊκό. «Όταν άκουσα το [Born This Way] στο ραδιόφωνο... είπα: "Αυτό ακούγεται πολύ οικείο"», υποστήριξε η Madonna. «Η μουσική του θυμίζει το "Express Yourself"», πρόσθεσε.
Το 2016, η Gaga είπε σε μια συνέντευξη: «Η Madonna κι εγώ είμαστε πολύ διαφορετικές... Παίζω πολλά όργανα. Γράφω τη μουσική. Περνάω ώρες την ημέρα στο στούντιο. Είμαι παραγωγός. Είμαι συνθέτρια. Αυτό που κάνω είναι διαφορετικό».
Στη συνέχεια, η Madonna είπε για τη Gaga: «Την αγαπώ». Και στο ντοκιμαντέρ του Netflix της Lady Gaga το 2017, η τραγουδίστρια δήλωσε για την Madge: «Την θαυμάζω ακόμα, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκέφτεται για μένα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.