- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θα κλείσει απόψε το Mega; Το μήνυμα των εργαζομένων στο κανάλι
«Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό»
Εργαζόμενοι στο Mega που το έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα ζωντανό, στέλνουν μέσω facebook το δικό τους μήνυμα, ενώ αναμένεται να πέσουν τίτλοι τέλους στη λειτουργία του Μεγάλου Καναλιού.
Όπως γράφουν αναλυτικά:
Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA; Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακατω.
Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό. Για πάνω απο 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ ενα <<ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ>> κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νεο προγραμμα, χωρίς ειδησεις, χωρίς τιποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό οπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Ολοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Οτι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA.
Διοτι το ΕΣΡ εχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν: α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτο το κακο που επερχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ουτε κι εσεις οι τόσα χρονια τηλεθεατές του, ουτε θυμό, ουτε οργή ουτε τίποτα. Καμιά ματαια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανενα νόημα ”να κλαιμε πανω απο χυμενο γαλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδη ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα ”μεγάλα κεφαλια” (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν εχουν καμια τυψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλων, οσων μεγαλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεος βλέπει & κρίνει.
Οι τράπεζες ενώ είχαν και έχουν πολλά εκατομμύρια € απο τα εσοδα του MEGA, συμπεριλαμβανονται οι χορηγιες επικοινωνιας (MEGA ZHN) δεν τα αποδεσμευσαν ΠΟΤΕ τους. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί τόσο καιρό στα πόδια της χωρίς χρήματα. Το MEGA μπόρεσε. β) ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ, για ολους εσας ήμασταν εδω στο facebook, για να ενημερωνεστε για οσα αφορούσαν το προγραμμα του Μεγάλου Καναλιού, ήμασταν σε επικοινωνία μέσω messenger ή σχολίων κλπ. Εκτελέσαμε τον σκοπό μας στο 100% μας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ για δισεκατομμυριοστή φορά. γ) Θεωρούμε οτι οσες ευχές κι αν γίνουν, τα θαύματα δεν μπορούν να γίνουν την τελευταία στιγμή καθώς το MEGA δεν ήταν μια απλή υπόθεση που θα την έσωζαν θαύματα αλλά ΜΟΝΟ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ώστε να καταθέσει ενδιαφέρον για τηλεοπτικη άδεια. ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/10 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ MEGA τα τινά είναι 2: α. Να ακολουθηθεί η διαδικασία της διαγραφής της σελίδας μας. Με το site & το κανάλι στο YouTube ΔΕΝ γνωρίζουμε τί θα γίνει. Γνωρίζουμε οτι αυτα ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ με τις υπάρξεις τους. Αλλωστε το site ΔΕΝ θα συντηρείται & λογικά οπως είχε ξαναγινει να <<πέσει>>. β. Να ακολουθήσουμε την πρόταση που μας έγινε για να γίνουμε η Προώθηση Προγράμματος του ΟPEN TV, ωστε να μη χαθεί η επικοινωνία σας με εμάς. Το ενδεχόμενο να υπαρχουμε εδω με κλειστο το MEGA δεν υφισταται καν. Μείνετε κοντά μας, σας παίρνουμε μια MEGAλη αγκαλιά!\
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.