- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επική γκάφα στην ΕΡΤ: Το 1944 η Αθήνα απελευθερώθηκε από την... Ελληνική Αστυνομία (video)
«Μέγα λάθος, έπεσα θύμα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εις βάρος της κρατικής τηλεόρασης» απολογήθηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Σαράντης
Στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων βρέθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Τάκης Σαράντης, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πάμε Αλλιώς» ανέφερε ότι το 1944 η Αθήνα απελευθερώθηκε από την... Ελληνική Αστυνομία.
Η απίστευτη γκάφα έγινε, ενώ ο δημοσιογράφος διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Την ώρα που είχε στα χέρια του τον «Ριζοσπάστη», διάβασε τον τίτλο σχετικά με τη συγκέντρωση του Σαββάτου για την επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας και αντί στο «ΕΛΑΣ» να πει «Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός», είπε... «Ελληνική Αστυνομία».
Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε χαμός στα social media, με τον δημοσιογράφο να πληροφορείται από το κοντρόλ για το λάθος του και να σπεύδει να ζητήσει συγνώμη.
«Έπεσα θύμα του πολέμου εις βάρος της ΕΡΤ»
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Τάκης Σαράντης απολογήθηκε, επισημαίνοντας ότι υπέπεσε σε «μέγα λάθος».
Στο κείμενό του, απέδωσε το λάθος αυτό «στο άγχος της πρώτης εκπομπής και την πίεση του χρόνου» που είχε ως αποτέλεσμα «να μπερδέψω τον Ελληνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (ΕΛΑΣ) με την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), χωρίς -εννοείται- να το έχω καταλάβει».
Τόνισε, μάλιστα, πως έπεσε «θύμα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εις βάρος της ΕΡΤ», υπογραμμίζοντας ότι πολλοί συνάδελφοί του που έκαναν αναπαραγωγή του video, δεν ανέφεραν ότι στη συνέχεια της εκπομπής είχε ζητήσει συγνώμη για το λάθος του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.