- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μπρούνο Μαρς: Διαψεύδει τις πληροφορίες ότι θα υποδυθεί τον Πρινς
«100% αναληθείς οι ισχυρισμοί» τόνισε εκπρόσωπός του
Κατηγορηματικός για το ενδεχόμενο ο Μπρούνο Μαρς να υποδυθεί τον Πρινς σε ταινία με θέμα τη ζωή του διάσημου τραγουδιστή, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπός του.
Όπως είπε, «οι ισχυρισμοί είναι 100% αναληθείς», διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάποια ταινία στο στάδιο της παραγωγής με το θέμα αυτό.
Σε άρθρο της η «Daily Mirror» υποστήριζε ότι ο Μπρούνο Μαρς είναι ο επικρατέστερος για να υποδυθεί τον Πρινς σε βιογραφική ταινία του Netflix. Μάλιστα, στο κείμενο δινόταν έμφαση και στην εκπληκτική ερμηνεία του «Let's Go Crazy», στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2017 από τον Μαρς.
Η αναφορά έγινε viral στα social media και οι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών δεν έκρυβαν τον ενθουσιαμό και την προσμονή τους.
Ο Πρινς άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 57 ετών, το 2016. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τα εκατ. των θαυμαστών του σε όλο τον πλανήτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.