- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Τηλεοπτική σειρά για τη Xίλαρι Κλίντον
Η Νταϊάν Λέιν θα ενσαρκώνει την πρώην ΥΠΕΞ και πρώτη κυρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον σε μίνι σειρά τετράωρης διάρκειας με τίτλο «Χίλαρι» που έχει προγραμματίσει για να προβάλλει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Τα προγράμματα επηρεασμένα και εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα είναι αυτά που φέρνουν τα μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση, και αυτή είναι η νέα στρατηγική του δικτύου.
Ο διευθυντής προγράμματος του NBC Μπομπ Γκρίνμπλατ σε χθεσινή του συνάντηση με την Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών δήλωσε ότι δεν έχει αποφασισθεί ακόμα ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώνει τον Μπιλ Κλίντον.
Η μίνι σειρά για την πρώην και πιθανόν μελλοντική, προεδρική υποψήφιο «θα αφηγείται τη ζωή της Κλίντον ως μητέρας, πολιτικού και μέλους της κυβέρνησης» από το 1998 έως σήμερα, ανέφερε το δίκτυο σε ανακοίνωσή του.
Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται την άνοιξη, ή το καλοκαίρι του 2015, προτού οι υποψήφιοι για την προεδρία αρχίσουν να δραστηριοποιούνται για την προσεχή εκλογική κούρσα, ανακοίνωσε ο Γκρίνμπλατ, απαντώντας στην ερώτηση εάν το δίκτυο ενδέχεται να αντιμετωπίσει αιτήματα για ίση μεταχείριση των υποψηφίων. Και συμπλήρωσε ότι η ίδια η Χίλαρι Κλίντον δεν έχει απολύτως καμία εμπλοκή στα γυρίσματα της σειράς, της οποίας το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμη.
Ο εκπρόσωπος της Κλίντον, αρνήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση του δικτύου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.