- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τα 79 του χρόνια έκλεισε στις 18 Ιουνίου ο Γιώργος Μαρίνος.
Αν και ο ίδιος δεν ήθελε να τα γιορτάσει, ωστόσο τέσσερις φίλοι του και η Μαρινέλλα του ετοίμασαν τούρτα-έκπληξη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εδώ και δύο χρόνια έχει απομονωθεί στο σπίτι του.
«Είναι καλά ο Γιώργος. Είναι πολύ πιο ήρεμος, πράος. Δεν δέχεται επισκέψεις από κανέναν, δεν θέλει να θυμάται τίποτα από τα παλιά», λέει στην εφημερίδα άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον. Η απόφασή του να ζει μόνος του και έτσι όπως θέλει εκείνος είναι απολύτως σεβαστή», συνεχίζει.
Η συγκίνηση για αυτά τα γενέθλια του Γιώργου ήταν διάχυτη. Η Μαρινέλλα μέσω του πολύ καλού φίλου του τού ευχήθηκε για τα γενέθλιά του, ωστόσο διακριτική όπως πάντα δεν ήθελε να τον ενοχλήσει, λέει ο ίδιος άνθρωπος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.