TV & Media

Ο θυμός της Κοσιώνη για το σεξιστικό σχόλιο στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Γεννηματά

«Ας μας κάνει τη χάρη αυτό το είδος»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sia9.jpg
© eurokinissi

Με μία οργισμένη ανάρτηση στο facebook, η Σία Κοσιώνη απαντά στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, επιτέθηκε στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ: «Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το "είδος" να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο».

Αναλυτικά η ανάρτησή της δημοσιογράφου:

«Με αφορμή την "γενναιόδωρη" ανάρτηση για την εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά: Μπορεί να μην αρέσει το μακιγιάζ σου. Μπορεί πράγματι να μην έχεις βαφτεί καλά. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να βαφτείς ή απλώς να μην γουστάρεις.

Όπως και νά' χει, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να υποστείς ένα φθηνό σχόλιο από κάποιον -προφανώς Mr Perfect, που, επίσης προφανώς, περιτριγυρίζεται στη ζωή του μόνο από μοντέλα εξωφύλλων. Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το "είδος" να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ».

sia4.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει»
Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει και πασχίζει να βρει απινιδωτή»

Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της

Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη: «Αν άφηνα την τηλεόραση, θα γινόμουν ή μπογιατζής ή μαγείρισσα»

Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY