- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Σκάρλετ Γιόχνασον: Πυρ και μανία με τον Τζέιμς Φράνκο - «Φέρε πίσω την κονκάρδα μου» (εικόνες, video)
Η σταρ στις «Πορείες υπέρ των Γυναικών» μίλησε με πάθος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης
Ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης έστειλε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε ομιλία της το Σάββατο στην «Πορεία υπέρ των Γυναικών» στο Λος Άντζελες, όπου η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή και τη στήριξη στο κίνημα Time's Up.
Στο στόχαστρο της Γιόχνασον βρέθηκε ο συνάδελφός της Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος συμμετέχει στο κίνημα Time's Up αν και εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης.
«Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο. Πώς μπορεί ένα άτομο να υποστηρίζει δημοσίως έναν οργανισμό που βοηθά στην παροχή υποστήριξης στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης ενώ παράλληλα είναι "αρπακτικό" με ανθρώπους που δεν έχουν εξουσία;», είπε η Γιόχανσον. «Θέλω να μου επιστρέψουν την κονκάρδα μου», συνέχισε, αναφερόμενη στην καρφίτσα του Time's Up, την οποία ο Φράνκο φορούσε στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες στις 7 Ιανουαρίου.
Η πρωταγωνίστρια των «Εκδικητών» δεν κατονόμασε τον Τζέιμς Φράνκο στην ομιλία της. Ωστόσο, η εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε αργότερα στην εφημερίδα Los Angeles Times ότι η ηθοποιός αναφερόταν στον Φράνκο.
Η Γιόχανσον και ο Φράνκο δεν έχουν ποτέ συνεργαστεί σε κάποια ταινία.
Να σημειωθεί πως ο Τζέιμς Φράνκο έχει αρνηθεί όλες τις σε βάρος του καταγγελίες και δηλώνει ότι στηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να μπορούν ελεύθερα να μιλούν για τα βιώματά τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.