TV & Media

Συγγνώμη ζητά η Ριζ Γουίδερσπουν μετά τη σύλληψή της

 Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συνελήφθη για «απρεπή συμπεριφορά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39565-84544.jpg

 «Πολύ αμήχανη» δηλώνει η γνωστή ηθοποιός Ριζ Γουίδερσπουν για τα όσα είπε κατά αστυνομικών που συνέλαβαν αρχικά το σύζυγό της για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και στη συνέχεια εκείνη, που τους επιτέθηκε φραστικά και τους εξύβρισε.

Η ηθοποιός βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, μαζί με τον σύζυγό της, Τζιμ Τοθ, όταν τους σταμάτησαν αστυνομικοί για αλκοτέστ. Ο Τοθ είχε περισσότερο απο το επιτρεπτό όριο και δεν προέβαλε αντίσταση αλλά η σύζυγός του κρεμάστηκε απο το παράθυρο κι έβαλε τις φωνές στους αστυνομικούς.

«Ξέρεις ποιά είμαι εγώ;» τους ρώτησε μεταξύ άλλων, αλλά οι αστυνομικοί δεν πτοήθηκαν. Ο σύζυγός της συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ κι εκείνη για «απρεπή συμπεριφορά». Κρατήθηκαν και οι δύο για λίγη ώρα και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Το βράδυ της Κυριακής η διάσημη ηθοποιός, κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της καινούργιας ταινίας της με τίτλο «Mud» ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά της.

«Είχα πιεί κάτι παραπάνω και ντρέπομαι για όσα είπα...» δήλωσε περνώντας από το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας. «Ήταν μία τρομακτική κατάσταση και φοβήθηκα για τον σύζυγό μου αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν σεβάστηκα τον αστυνομικό που έκανε την δουλειά του και λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που φέρθηκα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ