- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Χόλιγουντ τίμησε τη μνήμη του Μοχάμεντ Άλι (εικόνες, video)
Celebrity Fight Night- Στη μνήμη του σπουδαίου πυγμάχου και των ανθρώπων με Πάρκινσον
Τη μνήμη του Μοχάμεντ Άλι τίμησαν οι διάσημοι φίλοι του, που βρέθηκαν στην έρημο της Αριζόνα, στην εκδήλωση Celebrity Fight Night.
«Υπάρχει τόση πολλή αγάπη σε αυτόν εδώ τον χώρο. Απόψε ιδίως, αυτή η αγάπη είναι τόσο φανερή. Ξέρω ότι και ο Μοχάμεντ είναι εδώ», είπε η τελευταία σύζυγος του Άλι, Λόνι.
Τα λόγια του Χάρισον Φορντ ξεχείλιζαν αγάπη, ο οποίος είπε ότι είναι πολύ κοντά ηλικιακά με τον Άλι και τον περιέγραψε στο πέρασμα του χρόνου. «Βλέποντας πως προχωρούσε, ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσε, οι δύσκολες επιλογές που έκανε, αποτελούσαν έμπνευση για μένα και είμαι ευγνώμων για την σοφία του», είπε ο Φορντ.

Η αίθουσα του JW Marriott Desert Ridge Resort & Spa στο Φοίνιξ, ήταν γεμάτη από διάσημους σταρ του Χόλιγουντ. Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ απέτισε φόρο τιμής μέσω βίντεο με ένα σύντομο τραγούδι που έγραψε προς τιμήν του Άλι.

Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς, είχε αναλάβει ο 16 φορές βραβευμένος με Γκράμι παραγωγός Ντέιβιντ Φόστερ και συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι Brooks & Dunn και η Ρέμπα ΜακΕντάιρ καθώς οι τραγουδιστές της R&B Σαμ Μουρ και Μπρίαν ΜακΝάιτ. Στη σκηνή ανέβηκαν και ο Ντένις Κουέιντ μαζί με τους Σαρκς, ενώ οι Μπιτς Μπόις και ο Μάικ Λοβ έκλεισαν τη βραδιά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δημοπρατήθηκε και ένα δείπνο με την Σάρον Στόουν, τον Τζον Τραβόλτα και την Κέλι Πρέστον.
Η Στόουν είπε ότι συναντήθηκε με τον Άλι όταν ήταν 19 χρόνων. «Ήταν πολύ ωραίο για μένα και φώναξε τον μπαμπά μου και τον ρώτησε εάν θα μπορούσα να εμφανιστώ στην ταινία The Greatest», είπε.
Ο μπαμπάς της αρνήθηκε την προσφορά, επιμένοντας ότι η Σάρον θα πρέπει να σπουδάσει και να μην ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και τότε ο Άλι είπε χαριτολογώντας:

«Ω κ. Στόουν μπορείτε να κρύψετε την κόρη σας κάτω από ένα κοφίνι ή καλάθι, αλλά ατή πρόκειται να παίξει στο σινεμά».
Στη διάρκεια της βραδιάς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 127 εκατ. δολάρια, κυρίως για το Κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Άλι, στο Νευρολογικό Ινστιτούτο του Μπάροου στο Φοίνιξ. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι πάσχουν από τη νόσο του Πάρκινσον.






ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.