TV & Media

Ο υπερήλικας Μέρντοχ παντρεύεται την πρώην κυρία Τζάγκερ (εικόνες)

Η Τζέρι Χολ ερωτεύτηκε καλοκαίρι τον 84χρονο μεγιστάνα των ΜΜΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317007-625133.jpg
EPA/PAUL BUCK

Για τέταρτη φορά ο Αυστραλός και πολιτογραφημένος Αμερικανός μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, παντρεύεται και η «εκλεκτή της καρδιάς» του είναι το μοντέλο - ηθοποιός, Τζέρι Χολ, η γνωστή κι ως πρώην κυρία του Μικ Τζάγκερ.

image

Η αναγγελία του αρραβώνα έγινε στη στήλη των κοινωνικών της βρετανικής εφημερίδας The Times, η οποία ανήκει στον μιντιακό όμιλο News Corporation του Μέρντοχ.

image

Πρόκειται για τον τέταρτο γάμο του 84χρονου Μέρντοχ, ενώ η Χολ ντύνεται νύφη για πρώτη φορά παρόλο που επί χρόνια ήταν το επίσημο κορίτσι και μητέρα των παιδιών του Μικ Τζάγκερ των Rolling Stones.

image

Η σχέση Μέρντοχ-Χολ φέρεται να ξεκίνησε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όπως είπε εκπρόσωπος των δημοσίων σχέσεων του μεγιστάνα: «Έζησαν έναν υπέροχο έρωτα τους τελευταίους μήνες. Είναι κατενθουσιασμένοι με τον γάμο και τη μελλοντική ζωή τους μαζί». Ο Μέρντοχ χώρισε από την τρίτη γυναίκα του Γουέντι Ντενγκ το 2013.

Η σχέση της Χολ με τον τραγουδιστή των Rolling Stones τελείωσε το 1999. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά.

image

image

Το ζεύγος Μέρντοχ - Χολ εθεάθη για πρώτη φορά μαζί σε δημόσιο χώρο τον Οκτώβριο στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Λονδίνο μεταξύ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Σύμφωνα με τους Times αρραβωνιάστηκαν το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες και παρακολούθησαν μαζί την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY