TV & Media

Η Kristen Stewart φανερώνει τις προτιμήσεις της (εικόνες)

«Ψάξτε με στο Google. Δεν κρύβομαι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
105113-208671.jpg

Η πρωταγωνίστρια του American Ultra και των ταινιών φαντασίας Twilight Kristen Stewart τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια πάνω στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με την παραγωγό ειδικών οπτικών εφέ Alicia Cargile. Η φήμη για την ερωτική σχέση των δύο γυναικών ενισχύθηκε μετά τη δήλωση της μητέρας της νεαρής σταρ: « «Ποιο είναι το περίεργο να έχει σχέση με γυναίκα; Είναι ευτυχισμένη».

image

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει σχετικά πρόσφατα χωρίσει με τον Robert Pattinson, συμπρωταγωνιστή της στο Twilight.

image

Η Stewart σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nylon: « Ψάξτε με στο Google, δεν κρύβομαι». Και συνέχισε: «Αν αισθάνεστε πως έχετε πραγματικά ανάγκη να καθορίσετε τον εαυτό σας, και έχετε την ικανότητα να εκφράσετε αυτές τις παραμέτρους και αυτό από μόνο του σας ορίζει, τότε να το κάνετε. Αλλά εγώ είμαι ηθοποιός, φίλε. Ζω μέσα σε αυτή τη γαμ...ένη αμφισημία αυτής της ζωής και το αγαπώ. Δεν νιώθω πως θα ήταν ειλικρινές εκ μέρους μου να πω “Βγαίνω έξω (από την ντουλάπα)!”. Όχι, κάνω μια δουλειά. Μέχρι να αποφασίσω πως θα ξεκινήσω ένα ίδρυμα ή ότι έχω μια συγκεκριμένη προοπτική ή μια άποψη που πρέπει να επικοινωνήσω στον κόσμο... δεν θα το κάνω. Είμαι απλά ένα παιδί που κάνει ταινίες».

Η νεαρή σταρ επιχείρησε και μια πρόβλεψη: «Πιστεύω πως σε τρία ή τέσσερα χρόνια θα υπάρχουν πάρα πολύ περισσότεροι άνθρωποι που δεν θα πιστεύουν πως θα είναι απαραίτητο να προσδιορίσουν αν είναι gay ή straight. Απλά ο καθένας θα κάνει ό,τι τον κάνει να νιώθει ο εαυτός του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ