- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του πλανήτη
Πόσα έβγαλε σε 1 χρόνο και ποιοι τον ακολουθούν σε κέρδη
Από ναδίρ στο ζενίθ έφθασε και σε επίπεδο κερδών ο -50άρης πια- Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Είναι πλέον ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του χόλιγουντ και κάθε ταινία που τον περιλαμβάνει έχει μια σίγουρη καλή πορεία στο box office. Αυτό σημαίνει ότι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ φέρνει λεφτά στις εταιρείες παραγωγής και όποιος τα φέρνει, τα παίρνει κιόλας. Ως εκ τούτου τα 80 εκ. δολάρια που κέρδισε μέσα σε ένα χρόνο (Ιούνιο 2014 με Ιούνιο 2015) δεν φαντάζουν πολλά.
Εξακολουθεί να είναι πρώτος στη σχετικά λίστα του Forbes και ακολουθούν στη δεύτερη θέση ο Κινέζος ηθοποιός Τζάκι Τσαν, ηλικίας 61 ετών, ο οποίος σύμφωνα με το Forbes κέρδισε τον περασμένο χρόνο 50 εκατομμύρια δολάρια καθώς πρωταγωνίστησε και σε αμερικανοκινεζικές συμπαραγωγές όπως το Dragon Blade.
Τρίτος είναι ο Βιν Ντίζελ, με ετήσιες απολαβές ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων και από κοντά οι Αμερικανοί ηθοποιοί Μπράντλεϊ Κούπερ, Άνταμ Σάντλερ και Τομ Κρουζ.
Ο Σάντλερ κέρδισε 41 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο, που προέρχονται εν μέρει από τις συμφωνίες για την παραγωγή ταινιών με την εταιρεία Sony και το δίκτυο Netflix.
Μέσα στους πιο κερδισμένους είναι και οι πρωταγωνιστές του ινδικού κινηματογράφου Αμιτάμπ Μπατσάν, Σαλμάν Χαν και Ακσάι Κουμάρ που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, με τον 72χρονο Μπατσάν και τον 49χρονο Χαν να έχουν καταλάβει την έβδομη θέση με απολαβές ύψους 33,5 εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας. Ο Κουμάρ βρίσκεται στην ένατη θέση έχοντας κερδίσει 32,5 εκατομμύρια μέσα σε ένα χρόνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.