- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ευγενία Σαμαρά: Έχω κατανοήσει και συγχωρέσει τους γονείς μου μετά το «Έχω παιδιά»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχει κατανοήσει τους γονείς της μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Έχω παιδιά».
Για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Έχω παιδιά» μίλησε η Ευγενία Σαμαρά στο «Στούντιο 4» αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει κατανοήσει τους γονείς της μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά.
«Το ’χω βρει δύσκολο task. Λέω τώρα, αν είναι να ’ρθει, θα ’ρθει, και το εννοώ. Αν έρθει στη ζωή μου, θα το κάνω. Όχι σαν τύχη, αλλά αν είναι η ζωή μου να το φέρει. Θα αφεθώ σε αυτό. Έχω κατανοήσει τους δικούς μου, τους έχω συγχωρέσει. Επειδή δεν έχω παιδί δεν μπορώ να ταυτιστώ ακριβώς, ταυτίζομαι όμως με το κομμάτι του παιδιού και λέω “πω πω ρε συ, τι έχω κάνει”, πώς έχω κατηγορήσει τη μαμά μου που ήταν αγχωτική», είπε η ηθοποιός με αφορμή τα γυρίσματα της σειράς «Έχω παιδιά» και την προοπτική η ίδια να γίνει μητέρα.
«Εδώ τώρα εγώ αγχώνομαι με τα παιδιά αυτά που δεν είναι δικά μου παιδιά και είναι σαν δικά μου πια. Τους μιλάω λες και είναι δικά μου παιδιά. Και λέω “τι λέω εγώ;”. Είμαι η πρώτη που θα τα ’κανα αυτά. Και είναι αστείο γιατί λες σε όλη σου τη ζωή “εγώ δεν θα γίνω σαν τη μάνα μου” και τελικά επαναλαμβάνεις τα ίδια ακριβώς», κατέληξε η Ευγενία Σαμαρά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ήμασταν κοντά με τον Γιώργο και έξω από το Voice»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
«Πέρασα κι εγώ το κατώφλι» - O παρουσιαστής αποκάλυψε τη δική του εμπειρία
«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν θλιμμένος»
Τι δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
«Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε, θέλουν να σε βλέπουν πάντα με ανιδιοτέλεια»
Η τραγουδίστρια σταμάτησε το πρόγραμμά της για να μιλήσει για τον Γιώργο Μαζωνκη
Τι δήλωσε για τον θάνατό του
Τραγούδησε το «Ανήκω σε μένα»
Η συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Πάολα
Η μαρτυρία της ηθοποιού για την επίσκεψή της στο ιατρείο του γιατρού του Κολωνακίου
Η μάνατζερ της Καίτης Γαρμπή απάντησε στις βολές εναντίον της τραγουδίστριας με ένα βίντεο – αναδρομή
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι είπε από τη σκηνή ο γνωστός καλλιτέχνης
Η αναφορά του σε συναυλία που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.