- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμητρα Γαλάνη: Η τραπ δεν είναι κακή, απλά στην Ελλάδα φτιάχνεται με ευτελή υλικά
«Τραγουδάω 55 χρόνια, έχω δει τι έχει έρθει, τι έχει φύγει και τι έχει μείνει», είπε
Δήμητρα Γαλάνη: Η τραπ δεν είναι κακή, απλά στην Ελλάδα φτιάχνεται με ευτελή υλικά
Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα (22.12) η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία αυτό το διάστημα συνεργάζεται με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο νυχτερινό κέντρο Vox.
Οι δύο καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες μίλησαν για τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μάλιστα, μεταξύ άλλων η Δήμητρα Γαλάνη αναφέρθηκε στην τραπ μουσική, δηλώνοντας ότι στη χώρα μας το είδος αυτό γίνεται με ευτελή υλικά.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, η Δήμητρα Γαλάνη αναφέρθηκε στο σωστό τραγούδι, τονίζοντας: «Λοιπόν, το τραγούδι όμως το σωστό, άρα και το καλό, είναι το τραγούδι που πρώτα απ’ όλα σέβεται τη γλώσσα. Αυτό είναι. Έχουμε εδώ πέρα έναν θησαυρό που λέγεται ελληνική γλώσσα. “Μαυρίζει” ο θησαυρός αυτός 4.000 χρόνια, η οποία μιλιέται με τις αλλαγές της, αλλά μιλιέται ακόμα ίδια. Δεν γίνεται, πρέπει…».
«Ό,τι αντέχει στον χρόνο έχει αξία. Τραγουδάω 55 χρόνια, έχω δει τι έχει έρθει, τι έχει φύγει και τι έχει μείνει. Καμιά φορά, μέσα στον συρφετό, βρίσκεις κι ένα διαμάντι. Είναι ανάγκη της κοινωνίας. Είναι μια φάση κι αυτή», είπε ακόμα.
Αμέσως μετά η κουβέντα πήγε στην τραπ…
Η Δήμητρα Γαλάνη εξέφρασε, λοιπόν, την προσωπική της άποψη για αυτό το είδος μουσικής τονίζοντας ότι γίνεται με… ευτελή υλικά.
«Βέβαια, η τραπ έχει πολλούς εκπροσώπους. Τα έχουμε μάθει, φίλοι μου οι μουσικοί αυτά μου λένε “πρόσεξε τι λες”. Η τραπ δεν είναι κάτι κακό. Απλά, είναι κακή τραπ αυτή (σ.σ. που έχουμε στην Ελλάδα). Η τραπ είναι μες στη χιπ χοπ, ας πούμε, ένα είδος… και απλά γίνεται με πολύ ευτελή υλικά.
«Εμείς πάμε και σκαλίζουμε βασικά, σου λέω, αυτή η δουλειά αυτή και όπως τότε αλλά και τώρα και κάθε φορά που συναντιόμαστε, γιατί έχουμε ξανασυναντηθεί στο διάβα του χρόνου και με πολύ αξιόλογα προγράμματα. Κάθε φορά ένα θέλουμε να… φεύγοντας ο κόσμος να του ‘χουμε λιγάκι σκαλίσει τη μνήμη», είπε αμέσως μετά η Δήμητρα Γαλάνη για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
«Διότι χωρίς μνήμη, δεν υπάρχει ταυτότητα. Γιατί δεν έχεις ίχνος να πατήσεις. Η μνήμη είναι τα ίχνη, είναι τα πατήματα. Κι όταν είσαι μάλιστα και στριμωγμένος, λες “κάτσε ρε παιδί μου να πάω από κει που το… περπατάνε”», πρόσθεσε η σπουδαία ερμηνεύτρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου για την απόφασή της
Η φωτογραφία με τον Σταύρο Θεοδωράκη
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο οποίος είναι ο παραγωγός πίσω από την επιτυχία της τραγουδίστριας
«Χαμογελούσε, κιόλας, φωτίζοντας το νοσοκομείο»
Τι είπε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η 41χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι έχανε συνεχώς βάρος χωρίς να καταλαβαίνει γιατί
«Εύχομαι να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι από δω και πέρα που θα σε κάνει να ηρεμήσεις και να αισθανθείς όπως πρέπει!»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε δηλώσεις της
«Υποφέρω χρόνια από κρίσεις πανικού»
Τι είπε για την υπογονιμότητα, την ανεξήγητη υπογονιμότητα και την εξωσωματική
«Δεν έχω καμία ενοχή», υπογράμμισε
Τι δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι εκανε η ηθοποιός όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να διαβάσει το εξώδικο που της έστειλε ο δήμαρχος Βολου
Η αντίδρασή του ερμηνεύτηκε ως γνήσια έκπληξη και «fan moment»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.