- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη στα γυρίσματα της εκπομπής του – Ράγισε το πλευρό του
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη στα γυρίσματα της εκπομπής του – Ράγισε το πλευρό του
Ατύχημα είχε, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του, ο Άκης Πετρετζίκης.
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Instagram, βρισκόταν στην Πρέβεζα και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με άλογο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το ζώο τρόμαξε, τινάχτηκε και ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη
«Καλημέρα σε όλους. Είπα να κάνω ένα βιντεάκι γιατί είμαι πέμπτη μέρα σπίτι και πραγματικά δεν έχω τι να κάνω. Βαριέμαι. Ε, και δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Οπότε είπα να σας εξηγήσω γιατί είμαι στο σπίτι πέμπτη μέρα. Γιατί ράγισα ένα μου πλευρό και ο πόνος είναι αφόρητος και πρέπει να αναρρώσω. Οπότε στα πλευρά δεν μπαίνει γύψος και επειδή δεν μπαίνει γύψος, πρέπει να ξαπλώνεις όλη μέρα. Τώρα πώς το ‘παθα; Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο είχαμε γύρισμα, στο Sakis Food Tour, και τελευταίο θέμα το Σάββατο πριν γυρίσουμε στην Αθήνα, είχαμε βόλτα με άλογα. Εντάξει. Αυτό δεν πήγε καλά. Γιατί… δείτε τι έπαθα», είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης.
Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα τώρα θα πείτε «βρε τσουβάλι πώς έπεσες έτσι» και… «σα κεφτές». Η αλήθεια είναι πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση γιατί… εντάξει προφανώς δεν έχω εμπειρία πάνω στα άλογα, αλλά από την άλλη είχε έρθει ένα αρσενικό άλογο δίπλα στο θηλυκό, σήκωσε τα πόδια του για να το κλοτσήσει, τρόμαξε και το δικό μου το άλογο και εγώ επειδή δεν είχα εμπειρία να το κρατήσω, σηκώθηκε στα δύο πόδια, με πέταξε και το αποτέλεσμα ήτανε… αυτό. Και επειδή πάντα πρέπει μέσα στις ατυχίες να περνάμε καλά… φρόντισαν τα παιδιά να κάνουν ένα ωραίο βιντεάκι για να δείξουνε ότι αυτό το βίντεο θα μπορούσε να είχε άλλες προοπτικές και να πάει καλύτερα, εφόσον το ντύναμε με μία καλύτερη μουσική».
«Οπότε άμα έχετε κάποια tips για το πώς δένουν τα κόκαλα γρήγορα… πείτε μου γιατί ο κανόνας λέει “όσα χρόνια είσαι, τόσες μέρες χρειάζεται για να δέσουν”. Οπότε… 42 μέρες χρειάζομαι κανονικά; Και νομίζω ότι δεν τις έχω. Παιδιά, προσοχή σε όλα και αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι το Sakis Fοοd Tour πάρα πολλά από πίσω πράγματα δεν τα βλέπετε που γίνονται. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν τότε στη Γερμανία που είχαμε γύρισμα, στο Βερολίνο και πρώτη μέρα πάμε να φάμε… και καθώς φάγαμε, γυρίσαμε πίσω και είδαμε την αστυνομία στο βαν μας γιατί μας τ’ ανοίξανε και μας είχαν κλέψει το μισό εξοπλισμό.
Μας ακολουθούσανε από το αεροδρόμιο για να δουν πού θα παρκάρουμε, για να μας κλέψουνε. Ε, οπότε φανταστείτε την επόμενη μέρα τι έπρεπε να γίνει, έπρεπε να σηκωθούμε πρωί-πρωί, να πάμε να βρούμε εξοπλισμό καινούργιο, να νοικιάσουμε, να, να, να, να… Plus εκεί, χάσαμε το drone, χάσαμε το ένα, χάσαμε τ’ άλλο… Γενικά όλα τα γυρίσματα έχουνε κάτι από πίσω. Και αυτό τα κάνει και τόσο μοναδικά. Τώρα βέβαια… το γύρισμα αυτό είχε το κρεβάτι του πόνου. Γιατί… όποιος δεν έχει χτυπήσει πλευρό και όποιος δεν έχει ραγίσει, σπάσει πλευρό… δεν ξέρει τον πόνο. Είναι κάτι που πραγματικά… ζόρι», κατέληξε ο Άκης Πετρετζίκης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επέστρεψε από τη Φλόριντα
Ζήτησε από τους θεατές να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Πες μου μια λέξη» για την ηθοποιό
«Διάλεξε εμένα για εμένα, όλα ξεκινούν από αυτό»
«Δε μπορούσα να παίξω, πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα και έκλαιγα» σημείωσε η ηθοποιός
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ελαφρύ έμφραγμα που υπέστη
Η προγραμματισμένη συναυλία στις 23 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί
«Ο εκπεφρασμένος θαυμασμός μου προς το πρόσωπο του Μιχάλη Χρυσοχοίδη αφορά την διαρκή προσπάθεια του για διαλεύκανση» εξηγεί
«Θυμάμαι ότι είπα στην ψυχολόγο μου τότε ότι δεν αισθάνομαι ότι την αγαπάω»
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Υπέστη ελαφρύ έμφραγμα
Όσα είπε για την αδελφή του, Βάσω και την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Η φωτογραφία στην επίδειξη μόδας της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.