- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελένη Καρακάση: Είχα καταπιέσει πάρα πολύ την ανάγκη μου να νιώσω τη μητρότητα
Η εξομολόγηση για την υιοθεσία και την αναδοχή
Ελένη Καρακάση: Είχα καταπιέσει πάρα πολύ την ανάγκη μου να νιώσω τη μητρότητα
Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα και στο «Καλύτερα αργά» το βράδυ της Τρίτης (16.12).
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή εκφράζοντας την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. «Με τον άνδρα μου είμαστε σε διαδικασία αναδοχής και υιοθεσίας και οι άνθρωποι στον τομέα που ανήκουμε και στο νέο σύστημα που ανήκουμε στην Ελλάδα, κάνουν σεμινάρια για να σε κατατοπίσουν για το τι σε περιμένει και για την αναδοχή και για την υπηρεσία.
Συνειδητοποίησα ότι είχα καταπιέσει πάρα πολύ την ανάγκη μου να νιώσω τη μητρότητα. Έλεγα πως για να μην το έχω κάνει τόσο καιρό, δεν το ήθελα», είπε η Ελένη Καρακάση.
«Είναι γεμάτη η ζωή μου και επειδή το συζητούσαμε, είπα πως οικογένεια δεν είναι μόνο ο Δημήτρης και εγώ, είπαμε ότι σύντομα θα είναι μεγαλύτερη», πρόσθεσε η Ελένη Καρακάση.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελένη Καρακάση μίλησε για τα παιδιά τα οποία δίνονται για υιοθεσία και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επικοινωνούν τα ζευγάρια τα οποία προχωρούν στη διαδικασία.
«Δεν γνωρίζεις τους γονείς του παιδιού, αλλά πρέπει να δικαιολογήσεις την απουσία των γονιών», είπε η Ελένη Καρακάση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.