- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Με τη Βίκυ Σταυροπούλου ερωτευτήκαμε, υπήρξε μία σπίθα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε για την Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δανάη Μπάρκα αλλά και τον γάμο
Συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Εκεί μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου και αναφέρθηκε στη «δεμένη οικογένεια» που έχουν δημιουργήσει με τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.
Αρχικά, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θυμήθηκε πώς ξεκίνησε ο δεσμός του με τη συνάδελφό του, εξηγώντας πως η περίπτωσή τους ήταν πιο περίπλοκη, αφού ξεκίνησε από αγάπη και εξελίχθηκε στη συνέχεια, σε έρωτα.
Μιλώντας για τη στάση του απέναντι στον γάμο, σημειώνοντας πως «σε εμένα δεν λειτουργεί ο γάμος, αλλά οι ισχυροί δεσμοί αγάπης κι εμπιστοσύνης και νοιαξίματος. Αυτό είναι δεσμευτικό για εμένα».
Ακολούθως, μιλώντας για τη σχέση του με τη Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπογράμμισε: «Με τη Βίκυ ερωτευτήκαμε, υπήρξε μια σπίθα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση χωρίς αυτό το στοιχείο, τη σπίθα. Σε εμάς ήταν πιο περίπλοκο, ήρθε πρώτα η αγάπη. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του δρόμο. Είμαστε σε μια εποχή που όλα πρέπει να μπαίνουν σε κουτάκια. Δεν φτάσαμε σε ακρότητες. Είμαστε Στοκχόλμη μέχρι ένα σημείο».
«Η περιπέτεια με έκανε πιο πλούσιο, αλλά ευτυχώς η αντίληψή μου για τη ζωή ήταν πάντα έτσι ισχυρή», πρόσθεσε για το έμφραγμα που υπέστη ενώ αναφερόμενος στη Δανάη Μπάρκα υπογράμμισε πως:
«Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα πολύ κοινωνικό παιδί, είναι μια θυελλώδης κατάσταση κοινωνικότητας που πολλές φορές με τρομάζει. Και η Βίκυ είναι έτσι. Εγώ είμαι πιο μουντρούχος. Μιλάμε για τρεις διαφορετικές προσωπικότητες μέσα σε ένα σπίτι. Έχω βαρεθεί λίγο να μιλάω για αυτή την "οικογένεια", αλλά είναι η ζωή μου».
«Έβλεπα ότι πολλές φορές ταλαιπωριόταν η Δανάη στην τηλεόραση αλλά το ευχαριστιόταν. Με εντυπωσίαζε πάρα πολύ πώς αντιμετώπιζε τις δυσκολίες και τις τοξικότητες. Εγώ δεν θα είχα αυτή τη σοφία. Είναι ένα παιδί με πολλά ταλέντα, φωτεινό πλάσμα. Με τη Δανάη είμαι φίλος, αλλά είμαι και μπαμπάς. Θέλω να της λέω ό,τι σκέφτομαι χωρίς πάθος και φόβο και νομίζω ότι το έχουμε πετύχει αυτό», κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ανθρωποφαγία μετά τον θάνατό του
«Ήμασταν κοντά με τον Γιώργο και έξω από το Voice»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
«Πέρασα κι εγώ το κατώφλι» - O παρουσιαστής αποκάλυψε τη δική του εμπειρία
«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν θλιμμένος»
Τι δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
«Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε, θέλουν να σε βλέπουν πάντα με ανιδιοτέλεια»
Η τραγουδίστρια σταμάτησε το πρόγραμμά της για να μιλήσει για τον Γιώργο Μαζωνκη
Τι δήλωσε για τον θάνατό του
Τραγούδησε το «Ανήκω σε μένα»
Η συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Πάολα
Η μαρτυρία της ηθοποιού για την επίσκεψή της στο ιατρείο του γιατρού του Κολωνακίου
Η μάνατζερ της Καίτης Γαρμπή απάντησε στις βολές εναντίον της τραγουδίστριας με ένα βίντεο – αναδρομή
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι είπε από τη σκηνή ο γνωστός καλλιτέχνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.