- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Η Βίβιαν Κοντομάρη για το bullying στον γιο της: Τον κρατούσαν από χέρια - πόδια και του έδιναν μπουνιές
Η ηθοποιός περιέγραψε ότι ο γιος της είχε έρθει κλαμένος στο σπίτι
Η ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη μιλά για το bullying που υπέστη ο γιος της στο Δημοτικό
Η ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά - δες» για το bullying που υπέστη ο γιος της, όταν πήγαινε στο Δημοτικό. Η ηθοποιός περιέγραψε ότι ο γιος της είχε επιστρέψει από το σχολείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό του από τέσσερις συμμαθητές του.
«Η αλήθεια είναι ότι ο γιος μου στο δημοτικό είχε έρθει μια μέρα κλαμένος από σπίτι», είπε αρχικά η Βίβιαν Κοντομάρη και πρόσθεσε: «Μάλιστα, δεν έλεγε για ποιο λόγο, γιατί κάτι είχε συμβεί και κατέληξε να τον κρατούν τέσσερα παιδιά, ένας από το ένα χέρι, ένας από το άλλο, και δύο στα πόδια κάτω, και τον κρατούσαν στον τοίχο και του έδιναν μπουνιές στην κοιλιά. Εντάξει, τότε είχαμε ασχοληθεί πάρα πολύ και πήγαμε στο σχολείο. Ήταν όμως φίλοι του, δηλαδή ήταν μια κακή στιγμή».
Η ηθοποιός μίλησε και για τα περιστατικά βίας που καταγράφηκαν στην περιοχή της πριν από λίγους μήνες. Πρωταγωνιστές, όπως είπε, ήταν παιδιά 15 έως 16 ετών. «Από εκεί και πέρα, έχουν συμβεί άγρια περιστατικά με συμμορίες, γιατί υπάρχουν συμμορίες εκτός σχολείου. Πρόσφατα, δεν έχει έναν χρόνο, στην περιοχή μας έγινε ένα περιστατικό. Επιτέθηκε μια συμμορία σε κάποια παιδιά που σύχναζαν στο παρκάκι, στις 20:30, όχι δηλαδή αργά το βράδυ, τα οποία τα ξυλοκόπησαν. Μιλάμε τώρα για παιδιά 15-16 χρονών, όχι παραπάνω. Φυσικά όλο αυτό με τρομοκρατεί πολύ, αλλά, από την άλλη, σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να περιορίσω ένα παιδί στο σπίτι. Πρέπει να οπλίσω το παιδί με ό,τι μπορώ για να μπορέσει να ανταπεξέλθει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Οι στίχοι που έβαλαν φωτιά στα social media
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε αντίθετος με την επιθυμία πολλών συναδέλφων του να πεθάνουν πάνω στο σανίδι
Τα περιστατικά που καταγγέλλει η ηθοποιός
Τα περιστατικά έντασης κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και η δημόσια τοποθέτηση μετά την καταγγελία
Ο τραγουδιστής αποδίδει το συμβάν σε πράξη εκδίκησης όσων ενοχλεί η άποψή του
«Εγώ δεν είμαι κανενός» τονίζει η ηθοποιός
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Η απάντηση της τραγουδίστριας στις φήμες
Τι ανέβασε ο Έλληνας τραγουδιστής
Ο ηθοποιός απαντά και γενικά και επί προσωπικού για την επίθεση που δέχθηκε σήμερα στο δικαστήριο από τον Πέτρο Φιλιππίδη
Τι συνέβη μετά το τέλος της εκπομπής Το Πρωινό
«Την οικογένεια των ανθρώπων πρέπει να τη σεβόμαστε» δηλώνει η παρουσιάστρια
«Πίστευε ότι η φιλική του σχέση με την Γκίλφοϊλ βοηθούσε την Ελλάδα...»
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.