- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλέλια Ανδριολάτου: «Είμαι ερωτευμένη» - Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή
Η ηθοποιός μίλησε για τα σκοτάδια της και τη μεγαλύτερη φοβία της
Η Κλέλια Ανδριολάτου δηλώνει ερωτευμένη - Η ηθοποιός βρίσκεται όπως φαίνεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής και της καριέρας της
Η Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό The Grace, μιλώντας για τη ζωή, τις δυσκολίες της, αλλά και τη νέα φάση που διανύει στην προσωπική της ζωή. Με αφορμή τον τρίτο κύκλο του Maestro, που μόλις ολοκληρώθηκε, η ηθοποιός μοιράστηκε λεπτομέρειες για την προσωπική της πορεία και τον τρόπο που έχει εξελιχθεί ως άτομο και καλλιτέχνης.
Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι είναι ερωτευμένη. Η Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι βρίσκεται σε μια σχέση όπου νιώθει αγάπη, ασφάλεια και μια βαθιά σύνδεση. «Είμαι σε ένα πολύ ωραίο στάδιο. Πλέον είμαι σε μία φάση ζωής στην οποία αισθάνομαι πολύ όμορφα με έναν άνθρωπο που μου παρέχει ασφάλεια. Είμαι ερωτευμένη, νιώθω αγάπη και όλα αυτά τα καθαρά, πραγματικά, συναισθήματα που θέλουμε να βιώνουμε και που προκύπτουν όταν ερχόμαστε κοντά στον εαυτό μας», είπε.
Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας της ως μοντέλο, καθώς δεχόταν αρνητικά σχόλια για το σώμα της. «Μου έλεγαν ότι δεν πληρούσα τις προδιαγραφές. Ήμουν κοντούλα και όχι τόσο στεγνή», εξομολογήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι αυτά τα βιώματα άφησαν κατάλοιπα που την επηρέασαν. Ωστόσο, η πορεία της στο χώρο της υποκριτικής ήταν μια διαφορετική εμπειρία, καθώς εκεί νιώθει αποδεκτή.
Κλέλια Ανδιολάτου: Τα «σκοτάδια» και το μεταβατικό στάδιο της ζωής της
Σε διαφορετικό σημείο η Κλέλια Ανδριολάτου περιέγραψε τον έντονο χαρακτήρα της, λέγοντας πως οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν drama queen. Μίλησε επίσης για τη νέα φάση της ζωής της, όπου σκέφτεται για πρώτη φορά το μέλλον της διαφορετικά. Παράλληλα ανέφερε ότι εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας στο μέλλον.
«Πρέπει να δω αλλιώς το μέλλον μου, μήπως, για παράδειγμα, με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια, και δεν το λέω στερεοτυπικά. Αυτή είναι μία σκέψη που δεν θα πραγματοποιήσω τώρα, αλλά μου πέρασε απ’ το μυαλό ξαφνικά. Βρίσκομαι σε μεταβατικό στάδιο, και αυτό ισχύει και για τα επαγγελματικά μου», εξομολογήθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου.
Όσο για τη μεγαλύτερη φοβία της, η ίδια είπε πως έιναι η απώλεια. «Την τρέμω. Μία ακόμα δυνατή φοβία μου, επειδή πιστεύω πολύ σε αυτά που μου συμβαίνουν, είναι να μην καταφέρω όλα όσα πιστεύω για μένα. Θα φανεί».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είτε με τα τραγούδια του να συνοδεύουν θρυλικές σκηνές είτε με τον ίδιο ως guest star
Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή
Το κορίτσι που αγάπησε τον άνθρωπο σε ένα σπαρακτικό μήνυμα για εκείνον
«Το Σάββατο θα τραγουδήσουμε τα τραγούδια του για να τον τιμήσουμε»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του
Συγκινημένος τον αποχαιρέτησε μ' ένα το τραγούδι του Robbie Williams και στη συνέχεια ερμήνευσε το «Ξημερώνει πάλι» στην Κύπρο
«Καλό ταξίδι αυτοκράτορά μας…»
Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες
«Κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε και θα με μάθεις να τραγουδάω»
Oι αναμνήσεις από τις συνεργασίες τους
Το φορτισμένο μήνυμα της σπουδαίας τραγουδίστριας για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη
Οι δύο τραγουδιστές είχαν συνεργαστεί στο «The Voice»
Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή»
Τραγούδησε στη σκηνή δύο από τα τραγούδια του
Ο τραγουδιστής χρησιμοποίησε έναν στίχο από τις δεκάδες επιτυχίες του
Η ανάρτησή του στο Instagram
Η ανάρτησή του στο Facebook
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.