Πολιτικη & Οικονομια

Τώρα καλά;

Σε ντέρμπι εξελίσσεται ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 323
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9999-22767.jpg

Σε ντέρμπι εξελίσσεται ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών. Ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά την επιτυχή ανατίναξη ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου στον πρώτο γύρο, που του έδωσε προβάδισμα με απώλεια δεκαπέντε μονάδων από τις προηγούμενες εκλογές, προπονήθηκε κανονικά στην κοπή δένδρων και την καταστροφή πάρκων, ενώ έκανε και εξάσκηση στις επιθετικές δηλώσεις. Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης ελπίζει ότι στο δεύτερο γύρο θα ενισχυθεί από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, τους οποίους ο πρωθυπουργός  κάλεσε να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους και να υπερασπιστούν δυναμικά το μνημόνιο, την τρόικα, την κυβέρνηση, τα νέα μέτρα που έρχονται, και τα εκκαθαριστικά της περαίωσης, για να μην μπει ο τόπος σε περιπέτειες.

Στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Σγουρός θεωρείται ο αδιαμφισβήτητος νικητής του πρώτου γύρου αφού κατάφερε μετά από αγωνιώδη προσπάθεια να βρει την ψήφο του, για την οποία υπήρχε αρχικά φόβος ότι θα κατευθυνθεί μαζικά προς τον κ. Δημαρά, πιθανόν λόγω κάποιου λάθους της Τσου Λι. Αισιοδοξία όμως επικρατεί και στο στρατόπεδο του κ. Κικίλια, αφού δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι είναι αναγνωρίσιμος από τη μάνα του, και μάλιστα σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο του αναμενομένου.

Εν όψει του δεύτερου γύρου ο πρωθυπουργός αναμένεται να κωπηλατήσει για τα 2490 χρόνια από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και να προειδοποιήσει πως εάν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό θα κάνει κολλητά εκλογές, ευρωεκλογές και ψηφοφορία για δεκαπενταμελή στα σχολεία την άλλη Κυριακή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ