- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαμαντόπουλος: Ακροδεξιός ο Πανούσης
Καλεί τον Τσίπρα να τον διώξει από το υπουργείο
«Ακροδεξιό» χαρακτηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος σε κείμενό του, το οποίο καταλήγει «ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη...» – μία σαφής προτροπή προς τον πρωθυπουργό να διώξει τον υπουργό του.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής σχολίασε αρνητικά άρθρο του υπουργού επειδή προφανώς αναγνώρισε τον εαυτό του στο Υ.Γ. του άρθρου.
Όλη η ανάρτηση Διαμαντόπουλου:
«Σε ένα εμετικό και προσβλητικό υστερόγραφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, [ο Πανούσης] περιγράφει ακριβώς τον τρόπο σκέψης του και εμφανίζει τον εαυτό του ως τον απόλυτο στόχο, τσουβαλιάζοντας μαζί ό,τι θα μπορούσε να ξυπνήσει φοβικά αντανακλαστικά σε μικροαστούς προσιδιάζοντας με την ακροδεξιά ρητορεία.
Πέρα όμως από αυτό, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων πως, ενώ στην κριτική που του ασκούνταν μιλούσε για "τρελούς του χωριού", μας δηλώνει "Εγώ ακούω και διαβάζω όλες τις απόψεις και εκδοχές χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν ή να βρίζω". Ο κατήφορος συνεχίζεται και πλέον δεν είναι δική του η ευθύνη».
Υπενθυμίζεται το Υ.Γ. του κειμένου Πανούση: «Οι αντιεξουσιαστές, συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του οργανωμένου εγκλήματος και δίκτυα μυστικών υπηρεσιών συμφωνούν σε ένα σημείο: πρέπει να με διώξει ο Τσίπρας μέχρι το καλοκαίρι. Παράξενο; Όχι τόσο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.