- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλεξάνδρα Σδούκου προς Αλέξη Τσίπρα: Τι συμφωνήθηκε το 2012 με τον Μαδούρο
Ερώτημα με αφορμή σημερινό δημοσίευμα
Αλεξάνδρα Σδούκου κατά Αλέξη Τσίπρα για Μαδούρο: Τι συμφωνήθηκε το 2012 και τι συνέβη με τα αεροσκάφη της Βενεζουέλας
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρα Σδούκου κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις για τη συνάντησή του με δύο απεσταλμένους του Νικολάς Μαδούρο στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 2012, καθώς και για τις προσγειώσεις κυβερνητικών αεροσκαφών της Βενεζουέλας στην Ελλάδα την περίοδο 2018-2019.
«Ο κ. Τσίπρας ζητά συνεχώς διαφάνεια από τους άλλους. Πολύ σωστά. Ακριβώς το ίδιο όμως οφείλει να τηρεί και ο ίδιος», ανέφερε η κ. Σδούκου, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», το οποίο επανέφερε την υπόθεση της συνάντησης του τότε προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους δύο απεσταλμένους του Μαδούρο, παραμονές των εθνικών εκλογών του 2012.
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έθεσε το ερώτημα ποιο ακριβώς ήταν το περιεχόμενο της συνάντησης του κ. Τσίπρα και στενών συνεργατών του με ανώτατα στελέχη του καθεστώτος της Βενεζουέλας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία.
Παράλληλα, ζήτησε να διευκρινιστεί γιατί η συνάντηση δεν ανακοινώθηκε ποτέ, τι συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών και εάν υπήρξε δέσμευση για παροχή βοήθειας και, εφόσον υπήρξε, τι είδους ήταν αυτή.
Η κ. Σδούκου έθεσε επίσης ερωτήματα για τις αναφορές του δημοσιεύματος, σύμφωνα με τις οποίες την περίοδο 2018-2019 κυβερνητικά αεροσκάφη της Βενεζουέλας προσγειώθηκαν τουλάχιστον τρεις φορές στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, έθεσε ευθέως το ερώτημα εάν ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ή ο ΣΥΡΙΖΑ, επί της προεδρίας του, έλαβαν χρήματα από το καθεστώς Μαδούρο, το οποίο, όπως ανέφερε, φέρεται να χρηματοδοτούσε και άλλα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γιατρός και σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη καταγγέλλει προσωπικές επιθέσεις και πολιτικές σκοπιμότητες
Ερώτημα με αφορμή σημερινό δημοσίευμα
Eπαναλειτουργεί και ο βρεφονηπιακός Γιάννουλης στη Λάρισα
«Πήγα σε δημόσιο σχολείο, δημόσιο πανεπιστήμιο, εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα, δεν βολεύτηκα»
«Δεν θα υπάρξει ακυβερνησία, στόχος να είναι πρώτο το ΠΑΣΟΚ»
Σχολίασε τις εξαγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη ΔΕΘ για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις
«Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε απειλές ή υποδείξεις από κανέναν»
Το ΠΑΣΟΚ εξέπεμψε τις μέρες αυτές προς στην ελληνική κοινωνία το δικό του διπλό μήνυμα
Ο υπουργός Υγείας απάντησε σημείο προς σημείο στις εξαγγελίες Ανδρουλάκη
Ελληνικός ο πηγαίος κώδικας της «Ασπίδας του Αχιλλέα»
Χωρίς εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια η ενίσχυση
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας
13ος μισθός, 120 δόσεις και φθηνότερο ρεύμα
37 έργα και σπίτια για τους δημοσίους υπαλλήλους
Τι κερδίζει κάθε κοινωνική ομάδα αναλυτικά
Το ιατρείο στο Κολωνάκι λειτουργούσε 15 χρόνια - Αιχμές κατά Πολάκη και Καρυστιανού
Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια
Αποδομεί τους μύθους και εξηγεί τη λειτουργία και τα οφέλη του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.