Πολιτικη & Οικονομια

Τα Tweets του Forrest Gump 322

(Μέλος του συλλόγου για την αύξηση της ταχύτητας ανόδου και καθόδου στις κυλιόμενες σκάλες του metro).

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
ΤΕΥΧΟΣ 322
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
9830-22346.jpg

Χειμωραμφιβολία: Η επίμονη αίσθηση ότι δεν έχεις αλλάξει στη χειμερινή ώρα, σε όλα τα ρολόγια που βρίσκονται γύρω σου, με αποτέλεσμα να μην είσαι ποτέ σίγουρος αν αυτό που κοιτάς τώρα, πάει σωστά.

Αντώνης Σαμαράς: Ναι στην αντιμνημονιακή ψήφο - Όχι στις εκλογές. Μετάφραση: Ναι στην γκρίνα του τζάμπα μάγκα που κάνει τον πρωθυπουργό στο καφενείο - όχι στην πιθανότητα να βρεθούμε ξαφνικά όντως υπεύθυνοι.

● Κρίμα που ο μητροπολίτης Άνθιμος δεν μπορεί να κατοχυρώσει την ιστορική φράση «Όσο είμαι εγώ εδώ, Δήμο δεν βλέπεις».

● Γιατί ο Don Corleone, που συνήθιζε να λέει ακριβώς το ίδιο, τον πρόλαβε. Αλλά τουλάχιστον ο Άνθιμος πρόλαβε να κατοχυρώσει το φιλί στο χέρι.

● Sorry, αλλά πριν ανακαλυφθεί η Μαρία Μενούνος για να τις διαφημίζει στο εξωτερικό, πώς ρισκάραμε και διοργανώναμε διεθνείς εκδηλώσεις;

● Η Ρούλα Κορομηλά ανακοίνωσε ότι είναι ερωτευμένη. Με χειρουργό που ζει στη Νέα Υόρκη. Θα μπορούσε να ζει και στο «Άλφα Κενταύρου», αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή πρυτάνευσε η λογική και επιλέχθηκε μια πιο αληθοφανής τοποθεσία.

Συμπέρασμα: Αν δεν αρχίσουμε όλοι επειγόντως να βλέπουμε Big Brother και πέσουν κι άλλο τα νούμερα, η Ρούλα θα δώσει στη δημοσιότητα και το λερωμένο σεντόνι.

Απορία: Από πότε οι Έλληνες πολιτικοί έγιναν τόσο ευαίσθητοι και πρέπει κάθε τόσο να παίρνουν «νωπή» λαϊκή εντολή, γιατί η προηγούμενη «μπαγιάτεψε»;

Απάντηση απορίας: Στην πραγματικότητα, στους Έλληνες πολιτικούς δεν λείπει η «νωπή» εντολή. Λείπει η επιβεβαίωση!

● Γι’ αυτό και κάνουν συνέχεια εκλογές. Γιατί η προεκλογική παπαρολογία είναι το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά.

Συμπληρωματική απάντηση απορίας: Στην πραγματικότητα, στους Έλληνες πολιτικούς δεν λείπει η «νωπή» εντολή. Λείπει η αγάπη!

● Γι’ αυτό και κάνουν συνέχεια εκλογές. Γιατί μόνο σε προεκλογική περίοδο οι προς διορισμό ψηφοφόροι τους δείχνουν τόσο φανερά την αγάπη τους.

Fact: Ο Μαραθώνιος έγινε για να μεταφέρει ο Φειδιππίδης τα νέα για τη νίκη εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα.

Εύλογη απορία: Οι Ιρανοί, που είναι οι σύγχρονοι Πέρσες, όταν τρέχουν στον Μαραθώνιο θεωρούνται εθνικοί μειοδότες;

● Προς τον αγαπητό «Ποτεθαμιλησιολόγο» του πρώην πρωθυπουργού: Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή. Από ό,τι βλέπω, το εβδομαδιαίο άρθρο «τότε θα μιλήσει ο Καραμανλής» πέρασε από το «Βήμα» στην “Espresso”.

Προς επιτετραμμένους θάφτες του «Νησιού»: Αν σας υποσχεθούμε ότι θα βλέπουμε τη γυναίκα του αφεντικού στο άλλο κανάλι, και θα παρακολουθούμε τις συνεντεύξεις της Μελέτη με ενδιαφέρον, θα σταματήσετε να εκτίθεστε κατακεραυνώνοντας το σίριαλ;

● Δεδομένου ότι ο ιδρυτής του facebook είναι έξαλλος με την ταινία, αν γράψει κάποιος στο profile του ότι την είδε και του άρεσε διαγράφεται ο λογαριασμός του;  

Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας

 Άνδρας της προσωπικής φρουράς του υπουργού Εξωτερικών, που τρέχει κι αυτός Μαραθώνιο δίπλα στον πρωθυπουργό για να δείξει «επιμελής».

nikos.zachariadis@gmail.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ